Vezi 1 fir de răspunsuri
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

De ce au inceput sa se faca maro/galben frunzele chiparosilor? Comunitatea Botanistii
Decorative de exterior
Arbori si arbusti coniferi

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Nicolae bianca
  18 noiembrie 2021
  Ce produs sa utilizez pentru brazii uscati Comunitatea BotanistiiCe produs sa utilizez pentru brazii uscati Comunitatea BotanistiiCe produs sa utilizez pentru brazii uscati Comunitatea Botanistii
  Buna ziua, detin 2 braduti in curte, iar unul dintre acestia a fost atacat grav, cred ca de niste insecte si nu poate fi salvat, insa de curand am observat ca il ataca si pe celalalt. Voi atasa fotografii pentru a ma ajuta cu indicatii in ceea ce priveste achizitionarea unui produs care sa ma ajute sa salvez bradul. Va rog sa mi comunicati cauza si solutia problemei, daca se poate.
  0
  7
  Trimite
  Apostu Alexandru
  21 octombrie 2021
  Buna ziua. Ce tratament pot folosii pentru a pregătii tuia pentru sezonul rece?
  0
  1
  Trimite
  Mihaela
  21 octombrie 2021
  De ce arata asa coniferele cu multe conuri? Comunitatea BotanistiiDe ce arata asa coniferele cu multe conuri? Comunitatea Botanistii
  Buna ziua! Am un Cedru si un alt conifer care au foarte multe conuri, nu stiu daca este normal. Sunt conifere mature de 10 - 15 ani si este primul an cand ii vad asa plini de conuri. Va rog frumos sa imi spuneti daca e de bine:)
  0
  4
  Trimite
  Lore
  20 octombrie 2021
  Care este perioada propice plantarii coniferelor (laylandi, iepuper, brad). Se pot planta in lunile de iarna sau toamna tarziu? Cele in ghiveci sau si cele cu radacina deschisa. Si ce tratamente trebuie aplicate la plantare?
  1
  1
  Trimite
  Andreea Cristescu
  5 octombrie 2021
  De ce se usuca chiparosul meu Leylandii? Comunitatea BotanistiiDe ce se usuca chiparosul meu Leylandii? Comunitatea BotanistiiDe ce se usuca chiparosul meu Leylandii? Comunitatea BotanistiiDe ce se usuca chiparosul meu Leylandii? Comunitatea Botanistii
  Va rog sa ma ajutati, este al doilea bonsai pe care il pierd si nu inteleg de ce. Exact ca si primul, a inceput sa se usuce in aceasta perioda, din septembrie a inceput totul. Pe acesta al doilea, nu l-am mai plantat, l-am lasat in ghiveci, tocmai, pentru a elimina o eventuala problema de drenaj a solului. Ca si prima oara, am achizitionat arbustul in aprilie si in septembrie a inceput dezastrul. Plasarea arbustului este intr-o terasa acoperita ( are soare direct cateva ore pe zi ). Il udam la 3-4 zile, aproximativ 10 l apa. Nu am folosit nici un fertilizator, doar apa. Ar fi posibil sa fie vorba despre daunatori, care apar fix in septembrie? Am observat o panza compacta ca de paianjen la primul semn de uscare a unei ramuri. Prezinta si gauri trunchiul, din care iese seva. I-am pus o singura data un fertilizator lichid organic pentru toate tipurile de conifere acum 2 saptamani. Nu a stopat uscarea, dimpotriva, mai multe ramuri sunt afectate. Va rog ajutor, sunt disperata!!!
  0
  4
  Trimite