Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Daniel
   27 ianuarie 2024
   7 urează frunze verzi

   Dafin, frunze maro pe margine

   Bună ziua!Datinilor mei a început sa i se facă un fel de maro închis pe marginea frunzei și niște gauri.eu îi țin la geam la o temperatura cuprinsa între 22 și 23 de grade,ceva de genul se face și la lămâiul care îl mai am.Nu am observat nici un dăunător. Ce ar putea fi?

   Attachments:
   Upload Errors:
   1. se-fac-frunzele-maro-pe-margine-203964.heic: Regret, nu ai voie să încarci acest tip de fișier.
   # 203964

   1 Răspuns

   Răspunde
  • Tom BotanistulSPECIALIST
   29 ianuarie 2024

   Buna ziua. Pentru a va ajuta cu recomandari si sfaturi, va rugam sa ne oferiti mai multe detalii despre cresterea si ingrijirea plantelor: de cat timp le aveti, cand au debutat simptomele, care sunt conditiile de mediu (lumina – pozitionarea ferestrei, umiditate), care este sursa apei de udare, temperatura apei de udare, daca substratul se usuca intre udari, daca sunt prezenti curenti de aer, daca in proximitatea plantelor este o sursa de caldura, daca ghiveciul/jardiniera prezinta orificii de scurgere a apei, daca ati efectuat tratamente sau fertilizari, precum si alte informatii relevante in acest sens. Totodata, va rugam sa verificati cu atentie plantele si sa ne comunicati daca observati si alte simptome de afectiune (depuneri, pulberi, decolorari, puf alb, insecte mici in petele de pe frunze, panze fine pe partea inferioara si superioara a frunzelor etc.) sau daunatori. In cazul in care observati simptome de afectiune/daunatori, va rugam sa atasati fotografii clare si relevante cu acestea/acestia.

   • Acest răspuns a fost modificat acum 3 luni, 2 săptămâni de către Tom Botanistul.
   # 204041
   0 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Dafin

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi