Vezi 1 fir de răspunsuri
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Decorative de interior
Cactus

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Florentina C.
  24 august 2021
  Buna ziua! De aproximativ doua luni au aparut cateva pete albe pe cactus, acestea extinzandu-se pana la stadiul actual care se vede in poze. Mentionez ca acest cactus a fost asezat la aproximativ un metru de fereastra orientata catre sud-vest. Ziua mai patrundeau razele directe ale soarelui pe el. Vara, temperatura in mijlocul zilei in apartament ajunge pana la 30 de grade, nefiind nimeni care sa porneasca aerul conditionat. In ultimul an acest cactus nu a fost transplantat. Vara il ud aproximativ la 10 zile. Pe data de 16.08.21 am aplicat captan (3g la 10 litri de apa) si la fix 7 zile dupa prima aplicare, am reaplicat solutia. Intrebarea mea este daca se mai poate salva planta intreaga sau trebuie sa desprind butasii din varf si sa ii plantez, iar planta mama sa o distrug. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
  0
  1
  Anda
  17 august 2021
  Buna seara! De cand l-am scos pe balcon, cactusul a capatat cateva pete maronii, doar unul din ei. Acolo avusese o gaura din cauza unor elemente decorative pe care le am inlaturat cum l am primit. Am mai observat si niste vagi urme decolorate, mai sus de pete si un praf alb. Sunt din cauza soarelui sau a daunatorilor si ce trebuie facut? Multumesc!
  0
  2
  Cleo
  15 august 2021
  Am nevoie de ajutor chiar nush ce sa i fac ca să l ajut
  0
  1
  Andreea
  15 iulie 2021
  Este vorba despre un pachypodium lamerei caruia i se innegresc toate frunzulitele noi iar pe ele sunt niste picaturi mici si lipicioase, transparente si auriu-maroniu. Multumesc
  0
  15
  Mihaela M
  25 iunie 2021
  Buna ziua!Am un cactus de Crăciun din luna aprilie.Recent au apărut niste pete ciudate pe el,ce să fac,îl mai pot salva?Este așezat la o fereastră cu orientare sudica și ce-i drept în plin soare după ora 13.Totusi am lipit ceva protecție pe geam ptr a le feri de soarele puternic
  0
  2