Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Petrica
   8 februarie 2014

   Cum pot tine cainii la distanta?

   Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu recomandarea unor produse, dacă se poate. Am doi câini care mi-au stricat gradina. Nu sunt adepta închiderii lor în spatii mici, asa ca ii las liberi în curte.
   Mi – au ros toți trandafirii, brazii tuia, vita de vie… Tot. Exista vreo rezolvare în acest sens? Produse pe care le pot folosi dar sa nu fie toxice pentru ei și pentru plante?

   #91340 Răspunde
  • Ela Botanista | Ajutor in gradinaSPECIALIST
   8 iunie 2021

   Buna ziua, pentru indepartarea cainilor puteti utiliza un dispozitiv cu ultrasunete precum Dazer 2, aparat contra cainilor.

Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Pest Control
Caini

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Ciprian
  8 iunie 2016
  Buna ziua ,locuiesc in comuna Jilava langa Bucuresti impreuna cu familia .Vecinii nostri au 2 caini din rasa bullterrier si un caine ceva gen patrocle ,toti latra neintrerupt exact ca si picatura chinezeasca,nu mai putem ,daca aveam posibilitattea va redam o inregistrare audio aici ore ore ore intregi latra incontinuu .Tin sa mentionez ca si noi avem caine in curte si vecinii toti de pe strada dar nu latra ca niste obsedati ore intregi.Ce putem face? Multumesc
  0
  1
  Ion
  18 februarie 2016
  Stau la curte in drumu sarii iar in zona asta iti este frica sa mai iesi si din casa. Aici in zona se aduna o haita de vreo 7-10 caini, iar cel putin noaptea adorm in latrat de caini si ma trezesc in latrat de caini. Principala problema este ca isi fac nevoile in fata curtilor chiar si la mine. Dimineata cand ies din curte fac slalom pe trotuar. Ma puteti ajuta cu o solutie? Cel putin sa imi pastrez curat trotuarul din fata curtii…
  0
  1