Vezi 1 fir de răspunsuri
    • MadalinaS
      17 aprilie 2019
      2 urează frunze verzi

      Cu ce gel sau substanta ma sfatuiti sa mai dau pentru gandaci

      De la finele anului trecut am chemat o firma de dezinsectie intr-un apartament intr-o casa veche. S-a dat cu o solutie care are efect 3 luni. Primele 3 luni a fost ok – nu-mi amintesc sa fi gasit prea multi gandaci. apoi dupa cele 3luni au inceput sa apara. I-am chemat din nou, au dat cu solutie din nou si acum de la o zi la alta gasesc si peste 20 gandaci morti sau „lesinati”/adormiti. Dupa un weekend in care nu am fost la apartamentul respectiv am gasit 55!!! Nu-i mai suport.
      A trecut abia o luna de la a 2-a dezinsectie si nu stiu ce sa fac in urmatoarele 2 luni.
      Am inteles – din ce a mai citit pe aici – ca ar fi bine sa sigilez caile de acces, care ar fi foarte multe (de jur imprejurul camerelor este dinstanta intre parchet si perete, la ferestre ar tb sa sigilez si la cutia de la rulouri). Va rog sa-mi spuneti ce as mai putea face? Cu ce gel/substanta ma sfatuiti sa mai dau? Inca ceva: extrem de rar ii gasesc in baie sau in camerele unde nu am parchet sau rulouri la geamuri.

      # 93442

      1 Răspuns

      Răspunde
    • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
      18 aprilie 2019

      Intr-adevar, un pas foarte important in combaterea eficienta a gandacilor il reprezinta identificarea si sigilarea cailor de acces ale acestora in locuinta, deoarece, chiar daca solutiile aplicate sunt eficiente pentru un anumit interval de timp acestia vor continua sa patrunda.
      Se poate aplica un gel insecticid precum MaxForce IC Gel, 5 g. Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse (in spatele mobilei, la plinta, in spatele electrocasnicelor, la balamalele usilor etc). Gelul contine un atractant, ce ii va atrage si in 24 ore se vor observa primii daunatori morti. Acestia prin natura speciei se vor hrani cu semenii morti si vor transmite efectul gelului, asa numitul efect ”cascada”, ducand la exterminarea intregului cuib.

      # 93443
      0 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

scapa-de-gandaci-de-bucatarie
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Gandaci de bucatarie

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi