conifere cu ramuri uscate la baza si in interior

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Ela Botanista, Ajutor in Gradina 22 august 2019 la 8:58 am.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #23904 Răspuns
  Daniel

  Salutare ! Locuiesc la etajul 2 si am in fata blocului 2 “viteji”in fata balconului care ma “apăra “ de ninsori ,vânt,ploi ,soare ..sunt extraordinari .
  Pe an ce trece din păcate observ ca încep sa se usuce ramurile de la baza spre exterior..as dori sa aflu daca as putea sa ii readuc din nou verdeața ! Exista posibilitatea ca cineva sa fi pus ceva la baza copacului ?? Deși Vecinul de jos suferă de Frumusețea balconului ..

 • #23951 Răspuns
  Ela Botanista, Ajutor in Gradina

  Buna ziua, este un fenomen intalnit la coniferele ce nu beneficiaza de suficienta lumina (sunt umbrite), cum se poate observa si in fotografii. Din pacate, nu aveti cum sa stopati fenomenul, iar coniferele nu prezinta aceeasi capacitate de regenerare ca si alti arbori, din ramurile ce s-au uscat nu vor mai porni noi cresteri vegetative.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">