combatere rocoina in cultura de capsun

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina 2 martie 2020 la 6:59 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #25686 Răspuns
  Carmen

  Buna ziua! Va rog, daca puteti, sa ma ajutati cu o informatie. Cum poate fi combatuta rocoina din cultura de capsuni? Va multumesc!

 • #25689 Răspuns
  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina

  Buna ziua, rocoina (Stellaria media) este o buruiana dicotiledonata, anuala, ce se inmulteste prin seminte. In catalogul nostru de produse nu avem un erbicid strict omologat pentru aceasta si pentru cultura capsun. Ca si varianta, puteti opta pentru erbicidul preemergent Dual Gold (https://www.botanistii.ro/syngenta-dual-gold-960-ec.html), 1,2 l/ha in 300 l apa/ha. Acesta este omologat pentru capsun si combate si unele dicotiledonate anuale (insa nu se specifica strict rocoina). Mai multe informatii despre aplicarea erbicidelor sunt prezentate in articolul urmator https://www.botanistii.ro/blog/modul-de-aplicare-a-erbicidelor/.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Anulare