combatere rocoina in cultura de capsun

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
  • #25686 Răspunde
   Carmen

   Buna ziua! Va rog, daca puteti, sa ma ajutati cu o informatie. Cum poate fi combatuta rocoina din cultura de capsuni? Va multumesc!

  • #25689 Răspunde
   Tom Botanistul, Ajutor in Gradina

   Buna ziua, rocoina (Stellaria media) este o buruiana dicotiledonata, anuala, ce se inmulteste prin seminte. In catalogul nostru de produse nu avem un erbicid strict omologat pentru aceasta si pentru cultura capsun. Ca si varianta, puteti opta pentru erbicidul preemergent Dual Gold (Dual Gold 960 EC, 100 ml), 1,2 l/ha in 300 l apa/ha. Acesta este omologat pentru capsun si combate si unele dicotiledonate anuale (insa nu se specifica strict rocoina). Mai multe informatii despre aplicarea erbicidelor sunt prezentate in articolul urmator https://www.botanistii.ro/blog/modul-de-aplicare-a-erbicidelor/.

Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">