Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Eduard
   23 iulie 2015
   0 urează frunze verzi

   Combatere purici in subsol

   Buna ma iertati pentru deranj.dar poate ma puteti ajuta?Subsolul cladirii in care locuiesc (este mai mult ca o pivnita) este infestata cu ceva purici am incercat cu mai multe solutii din comert si nu am reusit sa scap de ei.poate puteti sa imi recomandati ceva.va multumesc astept raspunsul dvs.

   #96057

   1 Răspuns

   Răspunde
  • Ela Botanista | Ajutor in gradinaSPECIALIST
   23 iulie 2015

   Buna ziua. Pentru combaterea puricilor la interior, se recomanda efectuarea a cel putin unu-doua tratamente. Primul tratament se poate face cu un insecticid precum K-Othrine WG 250, 20 g, prin pulverizare, in doza 10 g/ 10 l de apa. Cu aceasta solutie pulverizati toate zonele unde acestia s-ar putea ascunde, precum si toata suprafata podelei si peretii pana la 1-1,5 metri inaltime. Imediat dupa tratamentul prin pulverizare, aplicati un insecticid fumigator i7.2 Dobol Fumigator, 10 g. Acesta va irita puricii, ii va face sa iasa din ascunzatori, astfel intrand in contact cu solutia initiala aplicata prin pulverizare. Prin acest tratament vor fi eliminati toti adultii.
   Dupa 7-10 zile, in functie de evolutia infestarii, se recomanda efectuarea unui al doilea tratament cu un insecticid precum Cytrol Forte WP, 20 g, aplicat prin pulverizare, in doza 10 g/ 5 l apa. (Trebuie mentionat ca pisicile prezinta o sensibilitate mai mare la substanta activa din compozitia insecticidului Cytrol Forte). Apoi se va aplica un insecticid fumigator precum i7.2 Dobol Fumigator, 10 g.
   In momentul aplicarii, precum si in urmatoarele 4-6 ore, copiii si animalele de companie trebuie sa paraseasca zona tratata. Dupa fiecare tratament, incaperea va ramane inchisa pentru o perioada de 4-6 ore. Dupa aceea se patrunde si se aeriseste incaperea respectiva.
   Foarte importanta este si deparazitarea animalelor de companie. In acest caz este recomandat sa se utilizeze insecticide specifice de uz veterinar, precum Neostomosan, 5 ml. Nu se vor aplica insecticide de suprafete pe animale!
   Pentru mai multe informatii despre combatere purici puteti consulta articolul nostru (Scapa de purici, tratamente cu insecticid).

   #96066
   0 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Combatere purici in subsol Comunitatea Botanistii
Pest Control
Purici – Pest Control

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


Unde te găsim?

Alege orașul în care dorești să primești pachetul pentru a primi estimări de durată și cost livrare