Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Anca
   21 august 2023
   3 urează frunze verzi

   Codiaeum, cadere frunze croton

   Buna, de aprox. 3 sapt frunzele crotonului au inceput usor usor sa tot cada si acum arata ca in poza. Mentionez ca nu i-am schimbat pamantul de cand l-am cumparat (acum aprox.2 luni), are ghiveci incapator, si l-am ferit de lumina directa, udat 1 data/saptamana. Aveti idee ce are? si daca il mai pot invia? La o simpla atingere acum, vor cadea cred toate frunzele… Multumesc anticipat pentru ajutor!

   # 182051

   3 Răspunsuri

   Răspunde
  • Ela Botanista | Ajutor in gradinaSPECIALIST
   22 august 2023

   Buna ziua. Pentru a va putea ajuta cu sfaturi, va rugam sa descrieti conditiile de mediu (temperaturi, lumina, curenti de aer, umiditate atmosferica), respectiv sa mentionati cu ce cantitate de apa efectuati de regula udarea, sursa apei utilizate la udare si daca ati efectuat udarea cu apa rece, precum si alte informatii care pot fi relevante in acest caz. In plus, va rugam sa verificati cu atentie si sa ne comunicati daca se observa prezenta vreunui daunator sau alte simptome de depreciere pe fata superioara sau inferioara a frunzelor, respectiv sa atasati fotografii clare, realizate de aproape, cu simptomele observate (daca este cazul – ex. mucegai pe substrat, panze foarte fine, decolorari delimitate, depuneri diverse).

   # 182220
   0 urează frunze verzi
   • Anca
    22 august 2023

    Buna ziua. A fost localizata intr-o camera foarte luminoasa si calduroasa (aprox 29-30 grade), ca si loc am pus-o pe o comoda in partea opusa geamurilor. intradevar ce ma gandesc tot citind, se poate ca pornirea climei sa o fi omorat-o, din cauza curentilor. Nu este niciun daunator, au picat intre timp toate frunzele, a ramas doar tulpina, nu cred ca isi va mai reveni…apa folosita la uscat era de la robinet, dar nu rece, la temperatura camerei, si puneam undeva aprox. 1/2 pahar/sapt.
    Multumesc!

    # 182300
    1 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Codiaeum

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi