Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Ionut
   7 mai 2015

   ce solutii sa aplic pentru miriapode

   Buna ziua, In curte si pe peretii casei au inceput sa apara din nou miriapodele. In toamna adunam foarte multe dupa lasarea noptii. Va rog sa ne recomandati ceva ce sa ne ajute sa scapam de ele. Mentionez ca avem iarba prin toata curtea si cateva flori. Va multumesc!!

   #91319 Răspunde
  • Ela Botanista | Ajutor in gradinaSPECIALIST
   8 iunie 2021

   Impotriva miriapodelor se poate aplica un insecticid precum K-Othrine Partix, 250 ml, in doza de 50 ml/10 L apa. Acesta se aplica prin pulverizare pe suprafetele unde a fost sesizata prezenta insectelor. Mai multe informatii regasiti in documentatia produsului, afisata in josul paginii. In momentul aplicarii, precum si in urmatoarele 4-6 ore, copiii si animalele de companie trebuie sa paraseasca zona tratata.

Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Pest Control
Miriapode

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Denisa
  23 noiembrie 2020
  Ce sunt acestea și cum se poate scăpa de ele?
  0
  3
  Dumitru
  5 iunie 2020
  Asa ceva îmi deranjează somnul noaptea.. Am găsit unul chiar pe pilotă. Cum scap? 😬😬
  0
  1
  Stefania Lungu
  12 aprilie 2020
  Am mai multi pomisori de thuja in ghivece pe balcon deschis. 1) Majoritatii ghivecelor le merge bine acum, desi in urma cu 3 ani la unii s-au uscat crengi si a trebuit sa le rup, in urma unei ploi cu inghet. Pentru acestia am problema gandacilor puturosi, care vin in numar mare in special vara. Primavara si vara dau cu insecticid anti-daunatori in 3 reprize, dar nu are succes. In ultima perioada am pus apa oxigenata de la farmacie in apa de stropit ghivecele ( 1 sticluta -250 ml cred) la 5 l apa. Gandacii nu au disparut complet, se mai vad pe balcon, dar nu i-am mai prins pe crengi. Este o solutie buna pentru termen lung? 2) Mai am 2 ghivece thuja, pe balconul mic de la bucatarie si acestia au fost dintotdeauna mai firavi, comparativ cu restul. Vara trecuta s-au uscat multe crengi si dupa ce am rupt uscaturile au ramas putine ramuri. La inceputul anului 2020 (eu ii am din 2014) am observat cand sap pamantul niste viermi mici rosii subtiri si cu multe picioare. Intrucat deja incepuse problema cu COVID, nu am mai avut de unde sa iau spray antidaunatori si am aplicat metoda cu 250 ml apa oxigenata la 5 l apa, la udarea saptamanala. Astazi am gasit site-ul dvs. si am aflat ca este vorba de miriapozi. Exista vreun tratament eficient contra miriapozilor pentru a salva cei 2 pomisori de thuja, sau va trebui sa ii arunc? Multumesc.
  0
  1
  Loredana
  28 martie 2019
  Buna seara Am terminat o constructie noua , inca nu am adus mobila si am observat ca imi apar niste viermisori mici rosii pe pereti si tavan. Ce este de facut? Va multumesc
  0
  1
  Bogdan
  12 octombrie 2018
  V am atasat poze – va rog sa mi spuneti cum scap de ei
  0
  1