Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Marian
   8 iunie 2021

   Ce sa aplic pentru mucegai in gazon?

   Ma puteti ajuta cu un tratament pentru gazonul meu? In ultima perioada nu l-am mai udat pentru ca pamantul este destul de umed si cam de doua saptamani a aparut mucegaiul.

   #91346 Răspunde
  • Ela Botanista | Ajutor in gradina
   8 iunie 2021

   Pentru gazon, atat in primavara, cat si pe parcursul perioadei de vegetatie, este recomandat un fungicid precum AMN Promot, 500 g. Aceasta este o solutie biologica pe baza de microorganisme benefice, care sprijina cresterea sanatoasa si rezistenta plantelor la atacul patogenilor si impiedica formarea mucegaiului in gazon. Doza recomandata este de 100 g/100 L apa /100 mp. Pentru sanatatea gazonului, tratamentul se va repeta lunar.

Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

  Discuții pe teme similare

 • Andreea Corbu
  18 iulie 2021
  Buna ziua Gazonul are din loc în loc mai multe portiuni uscate si va rog sa îmi spuneti cu ce as putea sa îl tratez. Mentionez ca avem sistem de irigatie deci este udat la fel peste tot. Atasez poze cu gazonul. Multumesc
  0
  2
  Georgian
  16 iulie 2021
  Bună seara, va rog dacă se poate un sfat, am un gazon cu poua pratensis specie dominantă ce este infestat cu pir tarator, știu ca ar fi combătut cu Foxtrot(35ml /10l apă). Nu am însă idee dacă afectează și poua pratensis,amandoua speciile fiind monocotiledonate. Mulțumesc.
  0
  2
  Alexandru
  16 iulie 2021
  Buna ziua, gazon montat rulouri acum doi ani, Bucuresti, fara probleme deosebite pana acum, tratat primavara si toamna cu ingrasaminte, insecticid si fungicid. Aspersoarele uda zilnic la ora 22.00. Acum am in gazon ciuperci care apar in fiecare dimineata si niste buruieni (care par ca se si inmultesc si imi acopera gazonul). Ma puteti ajuta cu un sfat, va rog?
  0
  2
  Carmen Scheopea
  14 iulie 2021
  Avem covor de gazon care a inceput sa se usuce avem aspersoare si este udat dimineata si seara Gard viu din photinia robusta cu frunze patate de rugina si unele se usuca Va rog tratament cu recomandari Va mulrumesc
  2
  2
  Popa Andreea
  12 iulie 2021
  Buna ziua, Am montat gazonul rulou de aproximativ doua luni,este udat doar noaptea cu ajutorul,sistemului de irigare dar din pacate se usuca o ciuperca la afectat ce tratament imi recomandati? Multumesc O zi buna!
  0
  1