Vezi 1 fir de răspunsuri
    • O
      5 iulie 2021
      3 urează frunze verzi

      ce recomandati să se foloseasca din produsele dvs pentru purici de animale?

      Ce recomandați să se folosească din produsele dvs pentru purici de animale?
      Deși nu am animale de companie, am purici în apartament.
      Și as vrea să știu și la ce durată de timp să repet acțiunea.
      De asemenea, ce recomandați împotriva libărcilor/gândacilor negri?
      Vă mulțumesc.

      # 97031

      1 Răspuns

      Răspunde
    • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
      6 iulie 2021

      Buna ziua, pentru combaterea puricilor la interior, se recomanda efectuarea a cel putin 1-2 tratamente. Primul tratament se poate face cu un insecticid precum K-Othrine WG 250, 20 gprin pulverizare, in doza 10 g/ 10 L de apa. Cu aceasta solutie pulverizati toate zonele unde acestia s-ar putea ascunde (mobilierul patului, tesaturi, saltele, mochete, noptiere, plinta parchetului etc.). De asemenea, se va pulveriza toata suprafata podelei si peretii pana la 1-1,5 metri inaltime. Imediat dupa tratamentul prin pulverizare, aplicati un insecticid fumigator precum i135 PermFum Midi, 11 g in fiecare camera. Acesta va irita puricii, ii va face sa iasa din ascunzatori, astfel intrand in contact cu solutia initiala aplicata prin pulverizare. Prin acest tratament vor fi eliminati toti adultii.
      Dupa 7-10 zile, in functie de evolutia infestarii, se recomanda efectuarea unui al doilea tratament cu un insecticid precum Cytrol Forte WP, 20 gaplicat prin pulverizare, in doza 10 g/ 5 l apa.
      Apoi se va aplica un insecticid fumigator precum i7.2 Dobol Fumigator, 10 g in fiecare camera. 
      In momentul aplicarii, precum si in urmatoarele 4-6 ore, copiii si alte persoane trebuie sa paraseasca zona tratata. Dupa fiecare tratament, incinta va ramane inchisa pentru o perioada de 4-6 ore. Dupa aceea se patrunde, se aeriseste, se aspira toate camerele si suprafetele, iar sacul aspiratorului ori rezervorul se va curata imediat dupa aspirare. De asemenea, toate tesaturile si materialele care suporta acest proces, trebuie spalate la o temperatura de peste 60 grade. Informatii detaliate despre combatere sunt prezentate si in articolul urmator: Scapa de purici, tratamente cu insecticid.
      Daca va confruntati cu gandacii de canalizare, este recomandata utilizarea unui gel insecticid, cu atractant in compozitie, precumi21.5 Premise Gel. Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse (in spatele mobilei, la plinta, in spatele electrocasnicelor, la balamalele usilor etc). Datorita formularii si naturii gandacilor, gelul este cel mai indicat pentru eliminarea intregului cuib. De asemenea, un pas foarte important in combaterea eficienta a gandacilor il reprezinta identificarea si sigilarea cailor de acces ale acestora in locuinta, deoarece, chiar daca solutiile aplicate sunt eficiente pentru un anumit interval de timp, acestia vor continua sa patrunda. Informatii detaliate despre combatere sunt prezentate si in articolul urmator: Scapa de gandacii de canalizare, solutii si otrava.

      # 97035
      0 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Anulare
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

scapa-de-purici
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Purici – Pest Control

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi