Camelia japonica

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
  • #42303 Răspunde
   Diana

   Buna ziua, vreau si eu un mic sfat, daca ma poate ajuta cineva… Camelia japonica, in luna iulie a suferit un pic, din lipsa de apa timp de o saptamina. Apoi la o parte din ramuri au inceput sa i se usuce frunzele, dupa care au cazut. De atunci nu au mai aparut altele. Cu ce pot sa o ajut sa-si capete frumusetea de alta data? Sau pe ramurile date nu vor mai aparea si trebuie sa le tai?

  • #42386 Răspunde
   Ela Botanista, Ajutor in Gradina

   Buna ziua, va rugam sa ne precizati cateva detalii suplimentare despre ingrijrea plantei. Cand au aparut simptomele? Unde este amplasata? Care sunt conditiile de mediu de care beneficiaza (lumina, temperatura, umiditate)? Cat de des o udati? I-ati administrat pana acum vreun ingrasamant sau tratament? De asemenea, pentru a putea observa starea ramurilor afectate, va rugam sa sectionati cateva dintre acestea si sa ne precizati daca prezinta brunificari sau sunt uscate in sectiune.

Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">