Vezi 3 fire de răspunsuri
    • Cristina
      24 octombrie 2016
      2 urează frunze verzi

      Bougainvillea cu frunze cazute

      Am o astfel de planta numai de cateva luni.Acum am bagat-o in casa si i-au cazut frunzele. E normal? Ce trebuie sa-i fac? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
      Multumesc!

      # 79461

      4 Răspunsuri

      Răspunde
    • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
      26 octombrie 2016

      Este normal sa cada frunzele, deoarece planta intra in repaus in aceasta perioada. Peste iarna trebuie pozitionata intr-o camera luminoasa, la o temperatura de 10-12 grade.

      # 79465
      0 urează frunze verzi
    • Anonim
      28 septembrie 2018

      Am si eu aceasta planta la ghiveci..iar in iarna am tinut-o într-o cameră încălzită de un calorifer electric… impreuna cu alte plante…undeva la tara la temp..de cam 15 grade..Si da …frunzele au cam căzut.. dar nu-i problema..in primavara se reface

      # 79464
      0 urează frunze verzi
    • Anonim
      19 septembrie 2019

      Eu o tin in fiecare iarna in sufragerie,langa geam.Dupa ce o aduc in casa,ii retez bratele lungi de peste vara,pe care le pun in vase de sticla transparenta,aproape de geam si le las in pace,fara sa schimb apa,pana cand fac radacini finute,albe,iar cand se mai intaresc,le pun in ghivece cu pamant usor si apoi le fac cadou prietenilor.Toamna,dupa ce intra in casa,ii cad toate frunzele,dar imediat cresc altele,noi si,invariabil,de Craciun si pana in mai cand o scot afara are flori bogate! La fel se intampla cand o scot afara,frunzele mai fine si mai mari de peste iarna cad toate si apar altele noi,mai mici,dar verde mai intens lucioase,de toata frumusetea! Eu am adus-o din Grecia si iarna,ascultam amandoi,Mikis Theodorakis.Este o adevarata bijuterie de planta ( eu ii spun floare),nu este foarte pretentioasa,dar iti infrumuseteaza viata.Este minunat,iarna,cand ninge afara,sa aprinzi toate becurile din casa,sa o privesti si sa asculti muzica greceasca! Iar vara,chiar te simti pe tarmul mediteranei!

      # 79462
      5 urează frunze verzi
      • Anonim
        18 septembrie 2020

        Felicitari, toata admiratia…cred ca si ea se simte iubita si va rasplateste cu frumusetea ei
        !Multumim de sfaturi, o sa incerc si eu caci trebuie sa o aduc de acum in casa , sa ii scurtez cele 2 ramuri si cine stie poate infloreste!

        # 79463
        0 urează frunze verzi
Vezi 3 fire de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Bougainvillea

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi