aspect frunze ardei

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina 19 august 2019 la 3:45 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 3 Răspunsuri
 • #23868 Răspuns
  Iulian

  Hello.
  Unii din ardeii iuti pe care i-am plantat are o frunza cu acest aspect. Ceilalti ardei nu prezinta aceste simptome, asa ca in acest moment l-am izolat pentru a nu transmite eventuala boala. Desi seamana cu diagnosticarea unui bolnav prin telefon :), sper ca exista un eventual remediu sau posibilitate de a opri raspandirea bolii daca ac esta este cazul.
  Multumesc.

 • #23893 Răspuns
  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina

  Buna ziua, ne puteti mentiona ce soi este? De unde l-ati achizitionat? Ceilalti din acelasi soi prezinta simptome similare? Ati cumparat seminte/rasad?

 • #23902 Răspuns
  Iulian

  Este vorba de un Capsicum chinense (Trinidad Scorpion). Am achizitionat seminte de pe site. Era singura samanta care a germinat din 8 plantate. Ceilalti sunt tot Capsicum chinense (Carolina Reaper), insa nu manifesta aceste simptome.

  Am presupus ca ar putea fi vorba de seminte care au o problema, insa nu sunt 100% sigur.

 • #23939 Răspuns
  Tom Botanistul, Ajutor in Gradina

  Simptomele prezente nu par a fi provocate de o boala sau de un daunator, este posibil sa fie o particularitate a soiului.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">