Ardei cu frunzele gaurite

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 27 mai 2016 la 3:51 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 3 Răspunsuri
 • #6162 Răspuns
  Alexandru

  Buna seara! Am un mic solar, unde am cultivat pe langa tomate, castraveti si ardei. Acestora din urma le-a aparut pe frunze niste gaurele. As dori sa stiu daca este vorba despre o insecta sau boala si cu ce se poate trata. Va atasez si o poza. Va multumesc!

 • #6167 Răspuns
  Tom Botanistul

  Acele atacuri pe frunze pot aparea din cauza daunatorilor ori din cauza limacsilor. Astfel, se pot efectua tratamente cu insecticide cum ar fi Actara (http://www.botanistii.ro/syngenta-actara-25-wg.html), 1,5 grame diluate in 6 l de apa. Pentru prevenirea/eliminarea limacsilor se aplica direct pe sol granule moluscocide cu atractant ca Agrosan (http://www.botanistii.ro/agrosan-b-cutie-500-g.html).

 • #14761 Răspuns
  Tatiana Gaulica

  Spuneti,va rog, dupa stropire, dupa ce au trecut cele 7 zile, legumele pot fi consumate sau nu?


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">