Ardei cu frunzele gaurite

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 27 mai 2016 la 3:51 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 3 Răspunsuri
 • #6162 Răspuns
  Alexandru

  Buna seara! Am un mic solar, unde am cultivat pe langa tomate, castraveti si ardei. Acestora din urma le-a aparut pe frunze niste gaurele. As dori sa stiu daca este vorba despre o insecta sau boala si cu ce se poate trata. Va atasez si o poza. Va multumesc!

 • #6167 Răspuns
  Tom Botanistul

  Acele atacuri pe frunze pot aparea din cauza daunatorilor ori din cauza limacsilor. Astfel, se pot efectua tratamente cu insecticide cum ar fi Actara (http://www.botanistii.ro/syngenta-actara-25-wg.html), 1,5 grame diluate in 6 l de apa. Pentru prevenirea/eliminarea limacsilor se aplica direct pe sol granule moluscocide cu atractant ca Agrosan (http://www.botanistii.ro/agrosan-b-cutie-500-g.html).

 • #14761 Răspuns
  Tatiana Gaulica

  Spuneti,va rog, dupa stropire, dupa ce au trecut cele 7 zile, legumele pot fi consumate sau nu?

Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">