aparia pe plantele si copacii din gradina au o panza alba lipicioasa cu paduchi

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 18 iulie 2015 la 5:34 am.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #3775 Răspuns
  Calota Ionel

  as dori daca ma puteti ajuta cu o informatie privind aparia pe plantele si copacii din gradina a unei panze albe lipicioase cu paduchi initial mici care sareau la atingere si care acum s-au transformat in fluturi mici alb bleu deschis si stau aliniati pe tija plantelor , inclusiv pe smochini. Va rog frumos daca ma puteti ajuta si va multumesc anticipat.

 • #3776 Răspuns
  Tom Botanistul

  Insectele mentionate sunt o specie noua aparuta in acest an. Va fi necesar sa efectuati tratamente cu insecticide cu spectru larg de combatere a daunatorilor cum ar fi Decis Mega (http://www.botanistii.ro/bayer-garden-decis-mega-ew50-fiole.html) sau Fastac (http://www.botanistii.ro/basf-fastac-10-ec.html).

Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">