aparia pe plantele si copacii din gradina au o panza alba lipicioasa cu paduchi

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 18 iulie 2015 la 5:34 am.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #3775 Răspuns
  Calota Ionel

  as dori daca ma puteti ajuta cu o informatie privind aparia pe plantele si copacii din gradina a unei panze albe lipicioase cu paduchi initial mici care sareau la atingere si care acum s-au transformat in fluturi mici alb bleu deschis si stau aliniati pe tija plantelor , inclusiv pe smochini. Va rog frumos daca ma puteti ajuta si va multumesc anticipat.

 • #3776 Răspuns
  Tom Botanistul

  Insectele mentionate sunt o specie noua aparuta in acest an. Va fi necesar sa efectuati tratamente cu insecticide cu spectru larg de combatere a daunatorilor cum ar fi Decis Mega (http://www.botanistii.ro/bayer-garden-decis-mega-ew50-fiole.html) sau Fastac (http://www.botanistii.ro/basf-fastac-10-ec.html).


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">