Vezi 1 fir de răspunsuri
    • Paula
      10 iunie 2016
      0 urează frunze verzi

      am găsit în casa vreo 10 gandaci de canalizare

      La 1 iunie ne-am mutat într-un alt apartament și cu doua zile înainte sa ne mutam, când am început sa ducem din lucruri, am găsit în casa vreo 10 gandaci de canalizare morti. Proprietarul a chemat firma pt dezinsecție și a deratizat apartamentul. Aceștia au spus ca nu e necesar sa mai dea și după 7-10 zile pt ca au fost putini însă azi am găsit 3 pui de gandaci (mici de tot) morti în baie și un altul puțin mai mare în chiuveta bucătăriei cat se poate de viu! De asemenea, de când s-a deratizat și pana acuma în holul blocului am văzut în total vreo 5-6 gandaci morti care au apărut în decurs de o săptămână. Am înțeles ca la sfârșitul lui mai au deratizat subsolul blocului pt ca nu-l mai deratizasera de multa vreme și deși stam la parter, vecina mea + o alta de la 1 m-au asigurat ca n-au avut probleme cu gândacii de ani de zile (lucruri care mi l-au spus și vechii proprietari). Luni va veni din nou firma de deratizare, dar eu nu vreau sa ma vad gandaci în casa mea! Cum sa fac (pe lângă sigilarea tronsonului și a scurgerii de la baie) sa nu-mi mai apara în urma deratizarea? Adică sa știu ca pot sta liniștită, vreau ceva preventiv, care totuși sa nu anuleze soluțiile cu care au dat ei? Mi s-a dat de la un magazin de pesticide Decis 50 Ew Mega însă, din cate citesc, acesta este pt plante, nu pt gândacii de canal…. Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc!

      # 93502

      1 Răspuns

      Răspunde
    • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
      14 iunie 2016

      Intr-adevar, Decis Mega este un insecticid recomandat pentru tratamentele fitosanitare, in nici un caz nu se va aplica la interior pentru combaterea gandacilor.
      Pentru a evita ca gandacii sa nu mai apara in locuinta dumneavoastra, va fi necesar sa sigilati toate caile de acces. Dar faptul ca ii gasiti morti este un lucru bun.
      Puteti aplica un gel insecticid ca i21.5 Premise Gel. Acesta atrage gandacii catre consum si ii va elimina pe cei ramasi.

      # 93503
      0 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

scapa-de-gandaci-de-canalizare
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Gandaci de canalizare

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi