Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Flytrin

Flytrin

124,00 Lei Prețul include TVA

Flytrin

  • Flytrin

Flytrin

Flytrin

Stoc epuizat

Insecticidul Flytrin este o substanta ce contine permethrin 6gr./Litru cu o diluatia recomandata 1-2%. Flytrin este indicat pentru a fi folosit in zone industriale si institutii, cladiri publice, transportul in comun, depozite agricole, depozite in general si ferme de animale.
124,00 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Flytrin era un control bun impotriva daunatorilor localizati in zonele domestice sau industriale in special tantari, muste, gandaci, etc.

Incredientul sau activ Permetrin este un insecticid piretroid care actioneaza prin contact si ingestie. Mutumita absentei fazei gazoase, spatiile tratate se pot intoarce imediat la parametrii lor normali de functionare. Permetrin are o buna actiune de alungare si o actiune remanenta mutumitoare. In timp ce organofosfatele si carbamatele sunt inhibitori ai colinestrazei, piretroidele actioneaza direct asupra sistemului nervos central si periferic, cauzand hiper-excitabiltate, tremurat si convulsii. Consecinta acestei activitati nervoase excesive, transmisia impulsurilor este blocata, se instaleaza paralizia si insecta moare.

Permetrinul prezinta o suma de caracteristici remarcabile care il pozitioneaza ca fiind un insecticid extrem de interesant din punct de vedere al mediul ambiant. Nu este fotosenzitiv, este aproape insolubil in apa , nu este fitotoxic in doze normale de folosinta,fiind in acelasi timp complet biodegradabil; toxicitatea sa fata de pesti si /sau mamifereeste extrem de scazuta.

Aplicatiile Flytrin-ului: Flytrin este indicat pentru a fi folosit in zone industriale si institutii, cladiri publice, transportul in comun, depozite agricole, depozite in general si ferme de animale.
Produsul diluat poate fi folosit cu ajutorul oricarui aparat de pulverizat.
Pentru controlul majoritatii daunatorilor, Flytrin ar trebui folosit la o rata de 1-2%(100-200 gr. in 10 litri de apa), in functie de gradul de infestare.In cazul gandacilor zburatori, si in particular in al daunatorilor mai rezistenti se recomanda folosirea produsului FLYTRIN intr-o proportie de 3-4 % (300-400 gr. in 10 litri de apa). Este bine cunoscut faptul ca, odata substanta preparata, aceasta trebuie folosita pana la finalul zilei.

Toxicitatea insecticidului Flytrin: Clasificare data de “THE WHO RECOMMENDED CLASSIFICATION OF PESTICIDES BY HAZARD”:"Permethrin Class II - Ld50 (mg/kg): 500

 

Informații Tehnice

Utilizatori amatori, profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare lichid
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual, ULV - ceata rece
Substanta Activa Insecticide permetrin
Concentratie Substanta Activa 6 g/litru
Modul de actiune contact, ingestie
Miros sesizabil
Dozaj N/A
Combate activitatea capuse, furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, paduchi, paianjeni, purici

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?