Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,72818 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Titus Plus, 307 g

Titus Plus, 307 g

412,02 Lei Prețul include TVA

Titus Plus, 307 g

Titus Plus, 307 g

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

Titus Plus este o combinatie de doua substante active intre erbicidul hormonal dicamba (regulator de crestere) si erbicidul sulfonilureic rimsulfuron. Titus Plus este absorbit rapid de foliajul si radacinile plantelor si inhiba cresterea buruienilor sensibile.

412,02 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Erbicid Titus Plus

Substanta activa: 3,26% rimsulfuron + 60,87 % dicamba

Modalitate de ambalare:   307 g

Caracteristici: Titus Plus este o combinatie de doua substante active intre erbicidul hormonal dicamba (regulator de crestere) si erbicidul sulfonilureic rimsulfuron. Titus Plus este absorbit rapid de foliajul si radacinile plantelor si inhiba cresterea buruienilor sensibile, la scurt timp dupa apiicare, prevenind astfel competitia cu plantele de cultura. Simptome ca decolorarea si cloroza apar dupa 3-10 zile de la apiicare dar buruienile mor dupa 3-4 saptamani. Caldura si umezeala sporesc performanta erbicidului, in timp ce timpul rece si uscat ii intarzie activitatea si aparitia simptomelor.

Mod de actiune: Titus Plus este activ impotriva unui spectru larg de buruieni graminee anuale si perene si buruieni cu frunza lata, cand este aplicat in postemergenta la porumb. Datorita activitatii reziduale scurte, Titus Plus combate numai buruienile rasarite sau in curs de rasarire in momentul aplicarii (temperatura ridicata, seceta, buruieni avansate in vegetatie). Eficacitatea maxima se obtine cand buruienile sunt tinere, respectiv in perioada de crestere activa. Majoritatea buruienilor sunt foarte sensibile de la rasarire pana in stadiul de 2-4 frunze. Este obligatoriu amestecul cu Trend, 200-300 ml/ha sau 3 l/ha ulei de floarea-soarelui. Cantitatea de Trend depinde de conditiile eco-climatice din momentul aplicarii. Se evita supradozarea, prin suprapunerea ariei de stropire, precum si subdozarea prin reglarea defectuoasa a echipamentului. EchipamentuI de stropit trebuie sa fie corect calibrat pentru realizarea uniformitatii si a unui grad de acoperire ridicat.

Plante tratate: Porumb

Buruieni combatute:

- Graminee perene: Sorghum halepense (costrei), Agropyron repens (pir).

- Graminee anuale: Echinochloa cruss galli (iarba barboasa), Amaranthus retroflexus (stir), Atriplex patula (loboda), Chenopodium sp. (loboda), Cirsium arvense (palamida), Convolvulus arvensis (volbura), Sinapsis arvensis (mustar de camp), Galium aparine (turita), Sonchus sp. (susai), Polygonum sp. (troscot), Matricaria sp. (musetl), Ranunculus sp. (piciorul cocosului), Solanum nigrum (zarna), Senecio vulgaris (cruciulita), Xanthium sp. (scaieti).

Producator: Dupont

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Porumb Mono si dicotiledonate  Postemergent 307 g/ ha + Trend 0.1%

 

Informații Tehnice

Producator Dupont
Modalitate de ambalare 307 g
Utilizatori amatori, profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare WG - granule dispersabile in apa
Substanta Activa Erbicide dicamba, rimsulfuron
Concentratie Substanta Activa 608.7g/kg, 32.6 g/kg
Impotriva ciumafaie, coada vulpii, costrei, iarba barboasa, iarba rosie, iarba vantului, loboda, meisor, mohor, musetel, odos, palamida, piciorul cocosului, pir tarator, ridiche salbatica, samulastra floarea soarelui, susai, turita, volbura, zarna
Cultura cartof, porumb, tomate
Dozaj 307 g/ha
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, monocotiledonate anuale, monocotiledonate perene
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

5,00
4 Voturi
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
Vezi toate părerile

Ai o opinie despre acest produs?

Te încurajăm să-ți exprimi opiniile pentru a îmbunătăți experiența tuturor utilizatorilor.

Părerile utilizatorilor

4 Păreri
PestControl-Expert.ro
21 May 2013
Este indicat atunci cand erbicidati sa fie o perioada de minim 3 zile fara precipitatii pentru a va asigura ca erbicidul isi face efectul. Daca imediat dupa erbicidare incepe ploaia erbicidul este spalat de ploaie si nu mai are nici un efect asupra buruienilor.
negruser george
21 May 2013
dupa stopire daca ploua are ceva?
Botanistii.ro
20 May 2013
Pentru erbicidarea la porumb se poate folosi Equip. Combate buruieni mono si dicotiledonate, printre care si pir. Erbicidarea se efectueaza cand porumbul are 4-6 frunze, iar buruienile sunt in faza de 2-4 frunze. Doza este de 2.5 l/ha.
Sandor Viorel
20 May 2013
Pentru porumb in vegetatie ce ierbicid imi recomandati la o suprafata de 20 de ari si ce cantitate de ierbicid trebuie sa folosesc (mentionez ca printre buruieni este si pir)
×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email