Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Fly Plus Zap 30A

Fly Plus Zap 30A

366,52 Lei Prețul include TVA

Fly Plus Zap 30A

  • Fly Plus Zap 30A

Fly Plus Zap 30A

Fly Plus Zap 30A

Disponibil În Stoc

Fly Plus Zap 30A este un dispozitiv cu grila electrificata pentru capturarea insectelor zburatoare.

366,52 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Fly Plus Zap 30A este un dispozitiv cu grila electrificata pentru capturarea insectelor zburatoare. Dispozitivul electric Fly Plus Zap 30A este conceput pentru a captura rapid insectele zburatoare. Acesta foloseste atractia luminii UV emise pe o anumita lungime de unda de tuburile actinice. Pozitionarea tuburilor UV este unica astfel ca, atunci cand Fly Plus Zap 30A este pornit, insectele pot vedea ambele tuburi cu lumina UV. Din acest motiv aceasta lampa are o rata de capturare foarte ridicata.

Fly Plus Zap 30A are o tavita de colectare adanca, prevazuta cu un sistem sigur de blocare/deblocare, ceea ce previne imprastierea insectelor capturate in apropierea lampii, iar in momentul in care aceasta este scoasa, dispozitivul se opreste pentru o curatare usoara si sigura.

Mustele si alte insecte sensibile la lumina vor fi atrase de lumina ultravioleta, ceea ce inseamna ca Fly Plus Zap 30A nu foloseste nici o substanta chimica, nu polueaza si nu afectaza oamenii sau animalele.

Mod de utilizare:

Fly Plus Zap 30A are o constructie metalica puternica si durabila. Se poate pozitiona în trei feluri : pe perete, suspendata de tavan si liber în picioare pe o suprafata orizontala.

Pentru obtinerea rezultatelor optime, se vor respecta urmatoarele conditii:

- Instalati dispozitivul la o inaltime de aproximativ 2 metri fata de sol, ferit de lumina directa a soarelui;
- Instalati in apropierea unei surse de alimentare electric 220 V curent alternativ;
- Asigurati-va ca dispozitivul este situat intre locul de intrare a insectelor si spatiul pe care doriti sa il protejati;
- Evitati pe cat posibil prezenta obstacolelor intre dispozitiv si zona de protejat, verificand practic vizibilitatea luminii sale din toate punctele zonei de protejat;
- Asigurati functionarea continua a aparatului (24 ore din 24).

Intretinere:

Practic nu necesita nici o interventie, totusi asigurati-va ca legatura electrica este corespunzatoare si ca tuburile functioneaza. Suprafetele metalice se sterg periodic cu o carpa usor umezita pentru a indeparta eventualele impuritati depuse si pentru a pastra aspectul placut al dispozitivului.

Intervalele se stabilesc in functie de gradul de murdarie al zonei in care functioneaza dispozitivul. Tuburile actinice se înlocuiesc dupa 12 luni de functionare.

Avantaj pentru intretinere : Dimensiunea si constructia aparatului permit inlocuirea tuburilor si starterelor fara demontarea grilelor de protectie; Se demonteaza doar tavita colectoare si prin partea inferioara se creaza astfel acces la tuburi si startere – bineinteles ca aceasta operatiune se va efectua de personal calificat cu respectarea regulilor de securitate a muncii.

Atentie! Timpii pentru inlocuire se pot modifica in functie de conditiile de functionare – cu cat expunerea la praf si impuritati este mai mare cu atat timpul de inlocuire este mai mic.

Putere tuburi: 2 x 15W.

Material: aluminiu si plastic.

Aria de acoperire: 80 mp.

Dimensiuni: 514 x 262 x 130 mm.

Greutate: 2.5 kg.

Informații Tehnice

Producator Italia
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori N/A
Formulare/Stare metal
Valabilitate (ani) N/A
Tip capcane lumina ultraviolet
Putere lampa UV 30 W
Suprafata acoperita 80 mp
Culoare gri
Combate activitatea muste, tantari
Reutilizabila N/A
Sursa energie N/A
Dimensiuni N/A
Zone utilizare N/A

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?