Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71780 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Equation PRO, 4 g

Equation PRO, 4 g

3,71 Lei Prețul include TVA

Equation PRO, 4 g

Equation PRO, 4 g

Equation PRO, 4 g

Disponibil În Stoc

Fungicidul sistemic Equation PRO cu cele doua componente active famoxadone si cymoxanil actioneaza complementar astfel: Cymoxanil penetreaza rapid si este uniform redistribuit in frunze. Inhiba producerea si extinderea infectiei precum si inmultirea (sporularea) agentului patogen. Famoxadone penetreaza partial cuticula frunzei si inhiba germinarea sporilor si producerea infectiei.

3,71 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Fungicid Equation PRO

Substanta activa: 225 g/kg famoxadone + 300 g/kg cymoxanil

Caracteristici: Cele doua componente actioneaza complementar astfel: Cymoxanil penetreaza rapid si este uniform redistribuit in frunze. Inhiba producerea si extinderea infectiei precum si inmultirea (sporularea) agentului patogen. Famoxadone penetreaza partial cuticula frunzei si inhiba germinarea sporilor si producerea infectiei. Acest mod de actiune sistemic local permite redistribuirea uniforma in frunze, diminueaza consecintele negative ale unei stropiri neuniforme a foliajului si confera rezistenta la spalare. Cele doua substante active, cymoxanil si famoxadone, nu se misca din partea superioara in cea inferioara a plantei, foarte importanta fiind acoperirea uniforma a intregii plante cu solutia aplicata. Equation Pro are actiune biologica preventiva, curativa si antisporulanta prin inhibarea producerii si extinderii infectiei precum si a sporularii agentului patogen. Aceasta actiune este mai puternica decat suma actiunilor individuale a celor doua componente chimice, care se potenteaza reciproc prin efectul sinergic.

Mod de actiune si utilizare: 

La vita de vie
in conditii normale din punct de vedere climatic se aplica la 10-12 zile, iar in conditii de risc ridicat de infectie, vreme ploioasa, intervalul se reduce la 7-8 zile. Tratamentele se aplica la avertizare, in functie de gradul de infectie. In lipsa avertizarilor locale primele tratamente se recomanda a se aplica preventiv in stadiul de 5 frunze la vita de vie si se pot continua pana la intrarea in parga, respectand timpul de pauza.

La cartof
in conditii climatice normale si presiune de infectie scazuta tratamentele se pot efectua la interval de 8-10 zile si se recomanda reducerea intervalul dintre aplicari la 7 zile in conditii de risc ridicat de infectie. Equation Pro poate fi utilizat  de la rasarirea culturii pana inaintea recoltarii respectand timpul de pauza.
 
La tomate tratamentele se pot efectua la interval de 8-10 zile si se recomanda reducerea intervalului dintre aplicari la 7 zile in conditii de risc ridicat de infectie. Equation Pro poate fi utilizat dinaintea infloririi pana inaintea recoltarii respectand timpul de pauza de 3 zile.

Toate tratamentele trebuie aplicate preventiv inainte ca infectia sa fie vizibila in camp pentru controlul eficient al bolilor. In cazul alternarii tratamentelor cu alte produse este necesar sa se tina seama de intervalul recomandat pentru acestea.
 
Equation Pro este rezistent la spalare dupa 2 ore de la aplicare. Daca ploaia survine la mai putin de 2 ore de la aplicare eficacitatea tratamentului poate fi redusa si tratamentul trebuie repetat. Pentru suprafete mici, doza este de 6 gr/ 15 l apa.

Volumul de solutie pentru echipamente terestre normale este de 400-1000 l/ha la vita de vie, 200-400 l/ha la cartof si 200-1000 l/ha la tomate. La toate culturile in cazul utilizarii atomizoarelor, stropirea cu volum redus se face cu 150-200 l/ha.

Numarul maxim de tratamente pe an
este de 6, maxim 3 tratamente consecutiv. In functie de riscul de infectie, conditiile climatice si programul de tratament.

Timp de pauza
de la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca 28 zile la vie, 14 zile la cartof si 3 zile la tomate.

Plante tratate: Vita de vie, Cartof, Tomate

Boli si Ciuperci combatute: Mana, Patarea frunzelor, Basicarea frunzelor, Phythophtora infestans

Producator: Dupont

Cultura Agentul patogen Doza
Tomate Mana (Phytophtora infestans), Basicarea fructelor (Xanthomonas vesicatoria) 0.4 kg/ha
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 0.4 kg/ha
Cartof Mana (Phytophtora infestans) 0.4 kg/ha

 

Informații Tehnice

Producator Dupont
Modalitate de ambalare 4 g
Utilizare amatori, profesionisti
Substanta Activa Fungicide Cymoxanil, Famoxadone
Concentratie Substanta Activa 300 g/kg, 225 g/kg
Formulare/Stare WG - granule dispersabile in apa
Cultura cartof, tomate, vita de vie
Pentru combaterea basicarii frunzelor, manei
Dozaj Nu
Culturi bio nepotrivite
Valabilitate (ani) Nu
Tipuri Aplicare Nu

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?