Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Detmol Delta

Detmol Delta

287,81 Lei Prețul include TVA

Detmol Delta

  • Detmol Delta
  • Detmol Delta
  • Detmol Delta
  • Detmol Delta
  • Detmol Delta

Detmol Delta

Stoc epuizat

Soluţie de stropit (concentrat de suspensie) pentru combaterea instectelor zburătoare şi târâtoare dăunătoare sănătăţii, igienei şi materialelor. Concentratia substanta activa deltametrin 25g/litru. Se dizolva 1%.
287,81 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Detmol Delta

SUBSTANŢE ACTIVE
Deltametrin (25 g/l).

EFECT
Efect imediat şi pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafeţe.

CANTITATE
1% diluat cu apă (50 ml concentrat/5 l apă).
15-50 ml soluţie de stropit/m2 în funcţie de caracterul încăperii.

PARTICULARITĂŢI
Spectru larg de acţiune.Acţiune prin contact.Nu produce vapori de substanţă activă.Acţiune pe termen lung pe suprafeţe netede şi poroase.Pentru efect imediat şi efect de alungare se adaugă Detmolplus (0,5-1%).

AMBALAJ
Bidon de plastic pentru dozare, a 500 ml, canistră de plastic de 5 l.
Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 209 BIO/18.06.10 din 18.12.2006

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Insecticidele pe baza de Deltametrin sunt printre cele mai populare şi utilizate pe scară largă în lume şi au devenit foarte populare la operatorii de combatere a dăunătorilor şi la persoane fizice în Statele Unite în ultimii cinci ani. Aceasta substanta face parte din una dintre cele mai sigure clase de pesticide: piretroizi sintetice. În acelasi timp expunerea la mamifere a deltametrinului este clasificat ca sigur, aceast pesticid este foarte toxic pentru viaţa acvatică in schimb, în special la peşte. Prin urmare, trebuie să fie utilizat cu prudenţă extremă în jurul apei.
Aceasta este utilă în eliminarea şi prevenirea unei mari varietati de dăunători de uz casnic, în special paianjeni, purici, căpuşe, furnici dulgher, tâmplar albine, gândaci şi păduchii. Deltametrin este, de asemenea, unul dintre ingredientele primare în cretă furnică.

Substanta activa a insecticidului DETMOL DELTA, deltametrinul este bazat structural pe piretrine naturale, care paralizează rapid sistemul nervos al insecte oferind un efect de doborâre rapida. Deltametrinul are un efect indelungat de remanenta asupra dezactivarii functiei de hrănire a insectelor şi pentru acest motiv, există speranţa că poate fi utilă pentru controlul vectorilor de "non-persistenta". Modul de actiune al deltametrinului este considerat a fi prin atacarea centrelor nervoase superioare. Moartea insectelor pare a fi din cauza leziuni ireversibile ale sistemului nervos care se realizeaza dupa cateva ore de la contactul cu substanta activa. Susceptibilitatea de insecte este dependentă de o varietate de factori şi poate varia, ca şi în multe insecticide, în funcţie de condiţiile de mediu.

PREZENTAREA IMAGINILOR:

Imaginile prezentate sunt facute dupa 10 zile dupa o interventie intr-un mediu non alimentar. Insecticidul DETMOL DELTA a fost utilizat in concentratie de 2% rezultatele fiind vizibile. Alaturat sunt prezentati cativa "gandaci de bucatarie" inca in viata dar care au suferit modificari "structurale" serioase datorita deltametrinului.


Produs de Frowein, Germania

Informații Tehnice

Utilizatori amatori, profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare lichid
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual
Substanta Activa Insecticide deltametrin
Concentratie Substanta Activa 25 g/litru
Modul de actiune contact
Miros sesizabil
Dozaj N/A
Combate activitatea capuse, furnici, paduchi, paianjeni, purici

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?