Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71982 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Clorat pasta

Clorat pasta

31,26 Lei Prețul include TVA

Clorat pasta

Clorat pasta

Stoc epuizat

Momeala rodenticida sub forma de pasta ambalata in pliculete de 10-12 gr. Substanta din compozitie Chlorophacinone(mg/kg) 3.1
31,26 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Caracteristici
Clorophacinone este cu siguranta mai eficient decat alti anticoagulanti de prima generatie, deoarece ucide rozatoarele cu aproximativ 2 zile mai devreme, fara a produce recunoasterea momelii.Clorophacinone este insolubil in apa , termo stabil si nu este fotosensibil.In acelasi timp,este formula ideala de rodenticide,pentru a fi folosita in afara incaperilor, si nu este supusa riscului de deteriorare.

 

CLORAT este foarte eficient impotriva tuturor sobolanilor(Rattus rattus, Rattus Norvegicus,etc..) si a soarecilor (Mus Musculus,Microtus arvalis,etc..).
CLORAT poate fi considerat un produs nepericulos pentru oameni,deoarece ingestia a 2/300 gr.nu aduce rata prothrombinului sub nivelul minim de 25% (Timpul Rapid).

Aplicaţii
CLORAT are o cota gustativa foarte inalta, datorita componentelor de hrana de inalta calitate.Este disponibil in diferite forme, ceea ce permite folsirea acestuia in orice conditii(locuri umede , incaperi cu praf , prezenta altor surse tentante de hrana, etc..),in special daca momeala este amplasata in statii de intoxicare, cum ar fi RISTORAT,BAIT DISPENSER,etc.In vederea obtinerii unor rezultate mai bune, se recomanda sa se mentina o doza abundenta de momeala, care sa fie plasata in mai multe locuri.In acest fel, rozatoarele vor putea sa o gaseasca cu usurinta,fara a intra in competitie intre ele.

Pe parcursul primelor zile de control asupra daunatorilor, se recomanda , de asemena, ca momeala sa fie disponibila pe o durata mai lunga,astfel incat rozatoarele sa manace din ea cu regularitate.

Toxicitate
Clasificare data de: “THE WHO RECOMMENDED CLASSIFICATION OF PESTICIDES BY HAZARD”:

 

Chlorophacinone Class Ia - LD50 (mg/kg): 3.1

 

Produs de Colkim, Italia

Informații Tehnice

Modalitate de ambalare 20 kg
Utilizatori N/A
Formulare/Stare pasta
Valabilitate (ani) N/A
Substanta Activa Raticide clorophacinone
Concentratie Substanta Activa 0,05 g/kg
Culoare albastra
Combate activitatea N/A

Documentație

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?