Syngenta

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

 

Compania Syngenta este lider mondial în agricultură, orientata spre dezvoltarea durabilă a lumii agricole prin inovație și tehnologie. Syngenta a fost infiintata în anul 2000, însă experiența în domeniul plantelor datează de mai multe decenii. În întreaga lume, specialiștii Syngenta fac cercetări pe o gamă largă de culturi, în condițiile locale, împărtășind experiența lor la nivel global. În jur de 4000 de angajați din 5 centre de cercetare și dezvoltare ale Syngenta sunt dedicați scopului de a crește randamentul și calitatea culturilor. În anul 2008, Syngenta a investit 969 milioane $ în cercetare și dezvoltare, plasându-ne printre liderii industriei.

In forma sa actuala, Syngenta este o companie tanara. Ea provine de la o traditie industriala care merge inapoi cu aproape 250 de ani. Sunt mandri de acest patrimoniu si de multe repere intalnite pe traseu, astazi avand o pozitie de lider mondial.

Syngenta este una dintre companiile de top din lume, cu mai mult de 27.000 de angajati in aproximativ 90 de tari dedicate scopului acesteia: Aducerea potențialul de viața plantelor. Syngenta oferă două tipuri principale de produse: semințe și produse de protecția plantelor.

In Syngenta, credem că plantele ne oferă răspunsul. Dezvoltă si produce noi semințe, cu potențial genetic ridicat, și tehnologii mai bune pentru protecția plantelor împotriva insectelor, bolilor și buruienilor. Astfel, fermierii pot obține recolte mai mari si mai prospere de pe suprafețele agricole existente. Syngenta este prezentă de peste 10 ani pe piața de protecție a plantelor și semințelor din România. Syngenta Agro SRL, reprezentanța locală a grupului elvețian Syngenta, oferă partenerilor din România un portofoliu recunoscut de produse pentru protecția plantelor și semințe, însoțite de o gamă de servicii adaptate nevoilor acestora.

Produsele Syngenta de protecția plantelor sunt adaptate condițiilor pedoclimatice din România și contribuie la obținerea unor producții ridicate, de o calitate crescută. Gama largă de produse și soluții tehnologice de calitate este completată de serviciile oferite partenerilor noștrii din toată țara.

Syngenta pune la dispoziţia fermierilor din România produse de cea mai bună calitate, sigure pentru culturi, utilizatori şi mediu, sprijinindu-i în obţinerea unor producţii sporite şi de calitate superioară. Prioritățile companiei pentru sezoanele următoare pe piața din România sunt strâns legate de o dezvoltare rapidă a pieței locale:

– dezvoltarea echipei tehnico-comerciale;
– adaptarea continuă a portofoliului de semințe și produse de protecția plantelor la necesitățile pieței;
– dezvoltarea unor servicii adaptate exigențelor crescute ale sectorului agroalimentar;
– sprijinirea fermierilor în luarea deciziilor cheie.

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

3 comentarii la “Syngenta

Alătură-te discuției:

*