Spiess Urania Chemicals

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

 

Inceperea activitatilor in afaceri, de catre Spiess – Urania Chemicals pot fi urmarite inca din anul 1815 cand fabrica de produse chimice JE Devrient a inceput sa produca “Schweinfurter Grün” ca un compus de cupru din Hamburg.

Astazi, Spiess – Urania Chemicals produce o gama larga de produse chimice de cupru pentru diferite scopuri, cum ar fi antivegetative, aditiv pentru hrana animalelor, protectia plantelor sau conservarea lemnului. Produsele din cupru Spiess – Urania sunt vandute in mai mult de 60 de tari ale lumii.
Al doilea segment de business Spiess- Urania este un portofoliu larg de produse de protectie a plantelor vandute pe piata noastra interna in Germania si in Polonia, Ungaria si Republica Ceha prin intermediul filialelor noastre. Ca un distribuitor, Spiess- Urania Chemicals vinde fungicide, insecticide, erbicide, etc.

In plus, fata de afaceri cu produse chimice de cupru si de protectia plantelor, al treilea segment in activitatile Spiess – Urania este serviciul de control al vegetatiei pe calea ferata, la care Spiess – Urania, impreuna cu filiala sa JM Lauff, este specializate de peste 50 de ani.

Avand in vedere piata care este in continua schimbare, organizarea si structura Spiess – Urania Chemicals a fost remodelata de mai multe ori de-a lungul istoriei sale. Astfel, in anul 1999, ambele CF Spiess si Sohn situate in Kleinkarlbach si Urania Chemicals, Hamburg, au fuzionat intr-o noua companie Spiess – Urania Chemicals cu sediul in Hamburg, Germania. Pentru prima data in istoria sa, Spiess – Urania Chemicals a stabilit propriile sale filiale din afara Germaniei. In 2011, birourile sale si-au inceput activitatea in Polonia, Ungaria si Republica Ceha.

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*