Nufarm, Australia

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

 

Nufarm este una dintre cele mai importante companii de protectie a culturilor si a semintelor de specialitate din lume. Se ocupa cu fabricarea de produse pentru a ajuta fermierii in protectia culturilor impotriva daunelor cauzate de buruieni, boli si daunatori. Nufarm este listata la Bursa de Valori din Australia si sediul central este situat la Laverton in Melbourne.

Compania spune ca increderea se afla la baza relatiilor si daca actioneaza etic, in conditii de siguranta si in mod responsabil se creeaza aceasta incredere. Sunt o organizatie inovatoare, antreprenoriala in care indiviziii si echipele pot face ceea ce este cel mai bine pentru client, organizatie si pentru partile interesate.

Nufarm a fost infiintata in Melbourne, Australia, pe la mijlocul anilor 1950. Fondatorul Max Fremer a inceput sa vanda erbicide, fenoxi pentru pulverizatoarele profesionale in Victoria regionala si a stabilit rapid o reputatie de servicii excelente si bine vazute clientilor si produse de calitate.

In anul 2000, Fernz a migrat actul constitutiv al societatii comerciale din Noua Zeelanda in Australia si si-a schimbat numele grupului in Nufarm Limited. Din acel moment, compania s-a concentrat pe contruirea unei platforme glabale de baza de afaceri, de protectia culturilor si a cesionat diverse afaceri chimice industiale si de specialitate.

NUFARM Romania este membră a grupului Nufarm Ltd. Australia şi a fost înfiinţată în anul 2006 în cadrul programului strategic de extindere rapidă a platformei mondiale de distribuţie a companiei. Compania Nufarm recomanda fermierilor tehnologii competitive care asigura sanatatea culturilor, cresterea productivitatii si a profitului, acestia fiind factori decisivi pentru dezvoltarea continua a sectorului agricol.

NUFARM este prezentă pe piaţa României cu trei linii de produse:
– N’TECH – Tehnologii de protecţia plantelor
– N’FERT – Fertilizanţi foliari
– N’SEED – Sămânţă Premium de grâu

Misiunea Nufarm este de a dezvolta un viitor mai bun. Viziunea companiei este de a fi lider mondial in protectia culturilor si a solutiilor tehnoloice de seminte.

Astfel, Valorile companiei pot fi reduse de acronimul “RARE”:
Responsabilitate – responsabili pentru deciziile si actiunile companiei.
Agilitate – adaptabilitate in satisfacerea nevoilor clientilor.
Respect – respect pentru colegi, clienti si parti interesate.
Emancipare (Empowerment) – sunt o companie inovatoare care pot face ceea ce este cel mai bine pentru client, organizatie si partile intersate.

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*