Hauert, Elvetia

Dragoste pentru natura inca din 1663
Hauert produce si comercializeaza ingrasaminte pentru profesionisti si amatori de mai bine de 350 de ani. Compania a fost fondata in 1663 in Grossaffoltern, Elvetia – unde are si acum sediul principal.
Fiind o companie mica la inceput, acum este lider pe piata Elvetiei in producerea de ingrasaminte. Hauert stabileste standardele de calitate pentru ingrasaminte organice si organo-minerale la nivel international.

ingrasaminte-organo-minerale-hauertCercetarea este fundamentul inovatiei
Multumita cercetarii si dezvoltarii specifice in domeniul nutritiei plantelor si productia de ingrasaminte, Hauert a fost in mod repetat, in masura sa prezinte inovatii. Ultima descoperire a fost realizata prin dezvoltarea metodei Sfero. Inginerii au reusit sa dezvolte un procedeu de granulare. Acesta poate fi utilizat pentru a incorpora substante organice in granule de calitate superioara. Astfel plantele beneficiaza de un amestec nutritiv bine echilibrat.

Produsele Hauert prezentate la IPM Essen 2017 – Cel mai mare targ dedicat horticulturii

Dedicati ecologiei
Oamenii vor avea nevoie intotdeauna de ingrasaminte in gradina, atat timp cat populeaza planeta. Hauert va da, de asemenea, prioritate ingrasamintelor organice si va fabrica produse bazate pe resurse locale regenerabile, in masura in care este posibil.
In cazul in care nu este posibil, se vor aplica cele mai noi tehnologii pentru a folosi resurse valoroase.
Incepand cu anul 1930, Hauert s-a concentrat pe ingrasamintele biologice. Intre timp, o intreaga serie de produse Hauert poarta eticheta bio elvetiana si prin Biorga, exista o linie de produse separata, in special pentru agricultura ecologica.
Pentru Hauert, scopul principal este fertilizarea organica, atat in prezent cat si in viitor.

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile