FMC Chemicals

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

FMC Chemicals este una dintre companiile chimice de specialitate de top din lume. Înca de la început, în California în 1883 când John Bean a inventat primul pulverizator cu piston pentru agricultura, FMC a continuat o mostenire, mândra de pionierat, de solutii pentru clientii companiei. Astazi, compania foloseste o serie de tehnologii avansate în cercetarea si dezvoltarea, exploatarea si productia pentru a produce produse personalizate si solutii pentru multe piete pe care le deservesc.chimicale_fmc
Ca lider mondial folosind tehnologii avansate de cercetare si dezvoltare orientata spre client, FMC ofera solutii inovatoare si eficiente pentru Alimentatie si Agricultura, farmaceutice, medicale, celuloza, materiale textile, sticla si ceramica, cauciuc si mase plastice, lubrifianti, daunatorilor la nivel structural de control, gazon si industriile de specialitate si conexe.

FMC se lanseaza in afacerile chimice cu achizitionarea Niagara Sprayer & Chemical Co. (insecticide si fungicide). In anul 1948, compania isi schimba denumirea in Food Machinery and Chemical Corporation dupa ce a facut cea mai mare achizitie din istoria companiei – Westvaco Chemical Corp (clorul si soda caustica au fost utilizate pentru producerea de insecticide organice si pesticide).

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*