Cheminova

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

 

Cheminova este un furnizor global de produse durabile, inovatoare si de calitate pentru protectia plantelor. Compania detine un portofoliu vast de produse.

De la producator chimic la furnizor al propriilor produse utilizate de fermieri. In 1990, Cheminova a inceput sa se concentreze pe dezvoltarea propriilor produse de-a gata pentru agricultura. La inceput, au fost doar produse care corespund celor stiute de fiermieri. Treptat, afacerile Cheminova se bazeaza mai mult pe produse diferentiate, inovatoare, bazate pe ingrediente active deja cunoscute. Acest lucru este adaptat la nevoile fermierului, si creand astfel valoare pentru clientii Cheminova.

Cheminova creeaza valoare prin oferirea de soluții pentru agricultorii din întreaga lume care au nevoie pentru a proteja culturile împotriva infestării cu insecte, buruieni și boli fungice. Produsele companiei îndeplinesc nevoile producătorilor de cultură, pentru creșterea randamentului și calitatea culturilor lor, care sunt utilizate, de exemplu, pentru produsele alimentare, hrana pentru animale și biocombustibili.

cheminova_porumb Cheminova are peste 2.100 de angajați, dintre care aprox. 800 au de lucru în Danemarca. Grupul are filiale în mai mult de 20 de țări și isi vinde produsele sale în peste 100 de țări din întreaga lume.

Cheminova, cu sediul în Danemarca, este deținută în întregime de către Auriga Industries A / S.

Acesta este obiectivul strategic general al Auriga să asigure crearea pe termen lung de valoare în beneficiul acționarilor companiei, angajați și alte părți interesate. Cheminova este dezvoltata în continuare cu scopul de a rămâne o afacere competitiva care generează câștiguri atractive.

Produsele comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*