Cerexagri – United Phosphorus Ltd

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

 

United Phosphorus Ltd (UPL) este cea mai mare companie indiană care lucrează în industria agrochimică și unul dintre cei mai importanti producatori intermediari, de ingrediente active și pesticide la nivel mondial.

Prin achizitiile si aliantele strategice (care includ dezvoltarea produsului, schimbul de dosare și acorduri de producție și distribuție de înregistrare) și de funcționare prin intermediul sucursalelor și filialelor, compania opereaza sub branduri proprii (UPL, Cerexagri, etc.) pe fiecare continent: Asia (India, China, Japonia, Coreea, Indonezia, Asia de Sud), Africa (Zimbabwe, Africa de Sud), Oceania (Australia, Noua Zeelandă), America (SUA, Canada, Mexic, Columbia, Argentina, Brazilia) și Europa (Marea Britanie, Spania, Franța, Italia, Țările de Jos, Germania, Polonia, Rusia, etc.).

Compania are in prezent 22 de unități de producție in întreaga lume și funcționează în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale de calitate. Formulările pentru piața europeană sunt în principal Franța, Spania și Țările de Jos.

Produsele sunt disponibile in mai mult de 200 de țări din întreaga lume. În plus față de o gamă largă de fungicide, erbicide, insecticide, rodenticide și substante fumigene, grupul este, de asemenea, activ în domeniul semințelor și, sub marca DECCO ®, ca produse de post-recoltare, oferind solutii complete pentru fermierii de la semanat – la colectarea și depozitarea alimentelor.

UPL este angajat in conservarea, dezvoltarea și extinderea portofoliului său de molecule si a investit resurse semnificative pentru a pune în aplicare propriile înregistrări în diferite regiuni ale lumii. În acest scop, are propriile sale înregistrari și resurse interne, echipă dedicată, de cercetare, de dezvoltare si colaborare cu autoritățile, instalații de testare și participanți la piață autorizați.

Activitatea de înregistrare este asistata de către Fundații recunoscute la nivel internațional Fundatia de Cercetare Jai (JRF), un centru independent de excelență în domeniul cercetării și statutul toxicologiei cu bunele practici de laborator (BPL).

Sediul european (Marea Britanie) și sucursalele naționale au propria lor echipă de experți în agronomie, inregistrari, tehnologii de formulare de marketing. O astfel de capacitate va duce la un loc de muncă stabil pentru a se adapta la nevoile în schimbare ale sectorului și crearea de formule inovatoare, ecologice si usor de utilizat.

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*