Buletin de avertizare nr. 90 – Tratamente fitosanitare pentru Flori in Sera

tratamente-sere-solarii-spatii-inchise-flori-

Pentru prevenirea si combaterea bolilor – mana, putregai, rugina, arsura bacteriana si daunatorilor – musculita alba de sera, tripsul plantelor de sera, acarianul rosu comun se recomanda efectuarea de tratamente fitosanitare, saptamanal la FLORI in SERA.

Pentru prevenirea si combaterea bolilor la flori in sera se pot efectua tratamente cu fungicide precum:

(Cititi si respectati recomandarile de pe eticheta fiecarui produs!)

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs

Pentru prevenirea si combaterea daunatorilor la flori in sera se pot efectua tratamente cu insecticide sau acaricide precum:

(Cititi si respectati recomandarile de pe eticheta fiecarui produs!)

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
Sau cu alte produse pentru protecţia plantelor omologate pentru a fi folosite pe teritoriul Romaniei.
Cititi cu atentie eticheta produsului !!! Se pot utiliza şi alte produse recomandate în lista oficială PEST-EXPERT https://aloe.anfdf.ro/ (utilizator: guest si parola: guest) pentru testele avertizate.
Alte recomandari: 
  • Luati masurile ce se impun pentru protectia mediului inconjurator;
  • Respectati cu strictete normele de lucru cu produse pentru protectia plantelor, normele de protectie si securitatea muncii, de protectie a albinelor si animalelor, in conformitate cu Legea nr. 383/2013 a apiculturii si cu Ordinul nr. 127/1991 al ACA din Romania; Ordinul comun nr. 45/1991 al Ministerului Agriculturii si Alimentatiei; 15b/3404/1991 al Dep. pentru Administratia Locala si 1786/TB/1991 al Ministerului Transporturilor, precum si cu Protocolul de colaborare nr. 328432/2015, incheiat intre ANF si ACA si Protocolul de colaborare nr. 3242/103/21.10.2016 incheiat cu ROMAPIS (privind implementarea legislatiei in vederea protectiei familiilor de albine impotriva intoxicatiilor cu produse pentru protectia plantelor).
  • Respectati obligatiile ce va revin conform Ordinului nr. 352/2015 pentru aprobarea normelor privind ecoconditionalitatea in cadrul schemelor de sprijin pentru fermieri in România – SMR 10 – Introducerea pe piata a produselor pentru protectia plantelor, utilizatorii de produse pentru protectia plantelor si prestatorii de servicii.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile