Buletin de avertizare nr. 75 –Tratamente fitosanitare la flori in sera

tratamente-sere-solarii-spatii-inchise-cu-flori

Pentru prevenirea si combaterea anumitor bolilor (mana, putregaiul, rugina, arsura bacterian) sau daunatorilor (musculita alba de sera, tripsul plantelor de sera si acarianul rosu comun), se recomanda efectuarea tratamentelor fitosanitare, saptamanal la FLORILE IN SERA cu produse specifice:

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
Sau cu alte produse pentru protecţie a plantelor omologate, pentru a fi folosite pe teritoriul României.
Cititi cu atentie eticheta produsului !!! Se pot utiliza şi alte produse recomandate în lista oficială PEST-EXPERT https://aloe.anfdf.ro/ (utilizator: guest si parola: guest) pentru testele avertizate.
Alte recomandări: 
  • Luaţi măsurile ce se impun pentru protecţia mediului înconjurător;
  • Respectați cu strictețe normele de lucru cu produse pentru protecție a plantelor, normele de protecție și securitatea muncii, de protecție a albinelor și animalelor, în conformitate cu Legea nr. 383/2013 a apiculturii și cu Ordinul nr. 127/1991 al ACA din România; Ordinul comun nr. 45/1991 al Ministerului Agriculturii și Alimentației; 15b/3404/1991 al Dep. pentru Administrația Locală și 1786/TB/1991 al Ministerului Transporturilor, precum și cu Protocolul de colaborare nr. 328432/2015, încheiat între ANF și ACA, și Protocolul de colaborare nr. 3242/103/21.10.2016 încheiat cu ROMAPIS (privind implementarea legislației în vederea protecției familiilor de albine împotriva intoxicațiilor cu produse pentru protecție a plantelor).
  • Respectaţi obligaţiile ce vă revin conform Ordinului nr. 352/2015 pentru aprobarea normelor privind ecocondiţionalitatea în cadrul schemelor de sprijin pentru fermieri în România – SMR 10 – Introducerea pe piaţă a produselor pentru protecţie a plantelor, utilizatorii de produse pentru protecţie a plantelor şi prestatorii de servicii.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile