Agro CS, Slovacia

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

 

Compania Agro CS are ca principal obiectiv producerea de ingrasamine si alte produse de protectia a plantelor, incepandu-si activitatea in anul 2000. Principalele prioritati ale companiei sunt clientii si angajatii, dar nu in ultimul rand brandul pe care acestia il reprezinta. Produsele Agro CS au ca principal obiectiv protectia mediului inconjurator la un standard superior fata de restul produselor de pe piata Eco. Sloganul companiei: “ Sa facem lumea mai frumoasa!”.

AGROFLORA AGRO CS este pilonul de baza in crearea companiei actuale. Eforturile depuse s-au intins pe o perioada de patru ani de munca,  moment in care producatorul ceh a constatat ca produsele sale acopera aproape 50 % din cota de piata slovaca. Agro CS si-a construit intregul complex in comuna Velke Dravce de langa Lucenec.

 

In ianuarie 2004, compania si-a inceput productia. Dupa primul an de activitate, societatea avea 28 de salariati si o suprafata de 6 ha, astfel s-au inregistrat si primele succese de management. S-au facut investitii importante in tehnologie care au adus si aduc si in prezent, nu numai rezultate economice, dar asigura si o dezvoltare stabila a societatii. In anul urmator, Agro CS Slovacia a fondat o filiala in Ungaria si anume: AGRO CS Hungary Kft, iar in anul 2010 filiala Agro CS Romania.

In 2002, Agro CS si-a inceput productia de coaja, apoi productia de ingrasaminte si in anul 2008 si-a lansat productia de scoarta decorativa colorata. Este cel mai mare producator de substraturi in Slovacia. Produsele companiei sunt diversificate si anume: substraturi, ingrasaminte cristalice, lichide, organice, organo-minerale, ingrasaminte de lunga durata, materiale decorative, preparate pentru ocrotirea plantelor si programul de spatiu verde.

Produsele pentru clientii Hobby sunt impartite in mai multe linii si anume: Agro, Flora, Natura, Kristalon, Practic, Ab Extra si Primaflora. In anul 2001 vanzarile au ajuns la 2 780 000 euro, iar în anul 2009 au reprezentat 8.610 000 euro. Producţia anuală de substrat AGRO a ajuns deja la 100.000 m³. Evoluţia pozitivă este confirmată si de faptul ca, in 2010, suprafata era de 20,8 hectare si are în prezent 78 angajaţi.

floriakristalonnaturaprimaflora

 

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*