Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Bifenase spray

Bifenase spray

24,99 Lei Prețul include TVA

Bifenase spray

Bifenase spray

Bifenase spray

Stoc epuizat

Insecticid - aerosol pe baza de bifenthrin, tetramethrin si piperonyl butoxide in tub cu golire automata
24,99 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Insecticid - aerosol pe baza de bifenthrin, tetramethrin si piperonyl butoxide in tub cu golire automata. Insecticid lipsit de solventi cu actiune rapida care scoate din adapost.

Ambalaj: spray 150 ml;

 

Compozitie, 100g de formulat contin:

Bifenthrin pur 0,08g

Tetramethrina pura 1,5g

Piperonyl butoxide pur 3,0g

Agenti co-formula si apa 100g

Activitatea insecticida

Dezvolta o actiune insecticida ireversibila ca urmare a alterarii transmisiei impulsurilor nervoase. Nu manifesta efecte repelente asupra efectelor tinta. Nu da loc efectelor de sensibilizare.

Formulare

BIFENASE e prezentat prin coformulanti adecvati si ropilenti potriviti pentru a genera un aerosol fin capabil sa se raspandeasca usor in mediile unde este eliberat.

Proprietati si caracteristici

Aerosolul care se raspandeste din tub reprezinta metoda cea mai simpla si rapida de a obtine controlul insectelor infestate in acele locuri care prin pozitie sau printr-o tipologie speciala nu se preteaza unor tratamente traditionale prin stropire. Acesta se poate raspandi in crapaturi si in spatii unde nu ar fi posibil sa ajunga insecticidul prin alte metode, iar particulele ajung sa aiba o rapida actiune de contact asupra insectelor in zbor in raza de raspandire a produsului. Bifenthrinul, spre deosebire de alti pirethroizi fotostabili, este caracterizat de absenta efectului respingator asupra insectelor tinta si nu provoaca asupra omului iritatii sau sensibilitate. Bifenthrin este caracterizat de un ridicat si specific efect acaricid.

Sfera de aplicare

Bifenthrina actioneaza prin contact si inghitire, tetramethrina in special prin contact. De aceea provoaca moartea insectelor cu care intra direct in contact si a celor care umbla sau se sprijina pe suprafetele unde s-a asezat substanta. Actiunea bifethrinului se manifesta asupra tuturor insectelor care pot avea importanta igienico-sanitare sau pot provoca daune econimice muste, tantari, gandaci, viespi, capuse, pureci, carii, molii, coleopteri ale alimentelor, acari de praf, etc). Prezenta tetramethrinei si a piperonylului butoxide ii confera BIFENASE-ului o actiune distrugatoare si de scoatere din locurile de adapost.

BIFENASE este potrivit pentru dezinfectarea locuintelor, pivnitelor, magazinelor, restaurantelor si locurilor publice in general, depozite, industria alimentara si silozuri (in lipsa produselor alimentare), mijloace de transport (autobuze, trenuri, avioane, nave si containere).

Dozaje si metode de folosire

Folosirea produsului BIFENASE trebuie sa fie precedata de o examinare atenta a localurilor infestate cu scopul de a inchide toate deschizaturile posibile (porti, ferestre, guri de aer) cat mai ermetic cu putinta.

Tubul trebuie sa fie asezat in centrul mediului tratat.

Inainte de deschiderea supapei, tubul trebuie agitat bine.

Se va apasa pe supapa de erogare si se va iesi din local, evitandu-se ramanerea in timpul erogarii care se termina in cateva minute.

Un tub de 150 ml este suficient pentru a asigura un control al unui mediu de pana la 100 mc.

Daca cubajul localurilor infestate cere folosirea in acelasi timp a mai multor tuburi, acestea trebuie sa fie asezate la intervale regulate unul de altul pentru a permite o distributie omogena a aerosolului insecticid. In acest caz, operatorul trebuie sa deschida prima data tubul cel mai indepartat de usa si apoi pe urmatoarele.

Localurile in care se raspandeste substanta trebuie sa fie lasate inchise pentru cateva ore, apoi este necesara aerisirea lor. Este indicat sa se semnaleze raspandirea substantei prin instiintari adecvate, pentru a impiedica intrarea accidentala in localuri a persoanelor straine.

Informații Tehnice

Producator India Pesticide
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori amatori, profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare aerosoli
Tipuri Aplicare Nu
Substanta Activa Insecticide bifentrin, tetrametrin
Concentratie Substanta Activa 0.8 g/kg, 30 g/kg, 15 g/kg
Modul de actiune contact
Miros sesizabil
Dozaj N/A
Combate activitatea capuse, cari de lemn, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, muste, purici, tantari, viespi

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?