Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Betanal Quattro SE, 5 litri

Betanal Quattro SE, 5 litri

1.005,55 Lei Prețul include TVA

Betanal Quattro SE, 5 litri

Betanal Quattro SE, 5 litri

Betanal Quattro SE, 5 litri

Stoc epuizat

Betanal Quattro este un erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si a unor monocotiledonate din culturile de sfecla de zahar.

1.005,55 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Substanta activa: fenmedifam 60 g/l, desmedifam 60 g/l, etofumesat 60 g/l, metamitron 200 g/l

Caracteristici: Betanal®QUATTRO SE este un erbicid complex omologat pentru sfecla de zahar, cu aplicare secventiala postemergenta, cu un spectru larg de combatere a buruienilor dicotiledonate anuale si a unor monocotiledonate anuale, incluzând Amaranthus sp. (stirul), Galium aparine (turita), Mercurialis annua (trepadatoare), Polygonum sp. (troscot), Matricaria sp. (musetel), Setaria sp.(mohor) etc. Cele patru componente  din Betanal®QUATTRO  sunt complementare în modul lor de actiune si aproape independente de textura si de umiditatea solului. Produsul  patrunde si actioneaza asupra buruienilor prin frunze în cazul substantelor active fenmedifam si desmedifam si se absoarbe prin frunze, lastari si prin radacini în cazul etofumesatului si metamitronului. Efectul cel mai bun se obtine daca tratamentul se face în faza cotiledonala a buruienilor. Temperatura si umiditatea aerului ridicate favorizeaza efectul initial al fenmedifam si desmedifam pe când umiditatea ridicata a solului potenteaza efectul rezidual al etofumesat si metamitron. 

Mod de actiune: Substantele active fenmedifam si desmedifam actioneaza prin frunzele buruienilor. Etofumesat si metamitron actioneaza asupra buruienilor atat prin preluarea lor din sol de catre radacini, cat si prin foliajul acestora, inhiband fotosinteza. Betanal Quattro contine un aditiv pe baza de ulei de rapita, ceea ce asigura o foarte buna aderenta, absorbtie si eficacitate. El poseda o selectivitate perfecta fata de culturile de sfecla.

Mod de utilizare: Betanal Quattro se aplica incepand de la stadiul de cotiledoane pana la aparitia a 4 frunze adevarate ale buruienilor, in 3 tratamente secventiale la doza de 1,5 l/ha.

Betanal Quattro are acelasi spectru larg de combatere ca Betanal Expert. El ofera suplimentar un grad de combatere exceptional pentru speciile de buruieni Setaria spp., Matricaria spp., Sonchus oleraceus si Sonchus asper. Din acest motiv, se recomanda tratamentele cu Betanal Quattro in cazul infestarii puternice cu aceste specii.

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Sfecla de zahar Mono si dicotiledonate anuale  Postemergent 1.5 l/ha

Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 5 litri
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare SE - suspoemulsie
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Erbicide desmedifam, etofumesat, fenmedifam
Concentratie Substanta Activa 60 g/litru, 60 g/litru, 60 g/litru, 200 g/litru
Impotriva mohor, stir salbatic, trepadatoare, troscot, turita
Cultura sfecla de zahar
Dozaj Nu
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, monocotiledonate anuale
Tipuri Aplicare Nu

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?