Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Equip, 1 litru

Equip, 1 litru

120,99 Lei Prețul include TVA

Equip, 1 litru

Equip, 1 litru

Equip, 1 litru

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

Equip este un erbicid pentru combaterea buruienilor mono- si dicotiledonate anuale si perene din culturile de porumb prin tratamente postemergente

10 Reviewuri
120,99 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Erbicid Equip

Substanta activa: foramsulfuron 22,5 gr/litru, isoxadifen etil (safener) 22,5 gr/litru

Caracteristici: Erbicidul Equip prezinta sistemie completa, fiind preluat rapid de buruieni in 2 ore de la tratament. Eventualele precipitatii ulterioare nu afecteaza actiunea erbicidului. Equip conduce la stoparea cresterii buruienii dupa 1-3 zile, ingalbenirea sau inrosirea frunzelor dupa 4-10 zile si necrozarea progresiva a lastarilor dupa 7-20 zile, urmata de moartea plantei. Formularea OD mareste aderenta si capacitatea de patrundere in planta.

Mod de actiune: Equip se aplica postemergent. Pentru combaterea buruienilor monocotile si dicotile anuale, tratamentul se efectueaza cand plantele de porumb au 4-6 frunze iar buruienile sunt in faza de 2-4 frunze, in doza de 1-1,5 l/ha. Pentru combaterea costreiului (Sorghum halepense) din rizomi, tratamentul se efectueaza cand plantele de porumb au 6-8 frunze iar costreiul are 15-20 cm inaltime, in doza de 1,75-2,5 l/ha. Pentru combaterea pirului (Elymus repens), tratamentul (2,5 l/ha) se efectueaza cand pirul are pana la 10 cm inaltime iar infestarile sunt moderate.

Selectivitate: Equip manifesta o buna selectivitate fata de hibrizii de porumb. In conditii de stres al culturii (temperaturi peste 30 grade C, inghet, inundatii), in prima saptamana dupa tratament porumbul poate prezenta anumite simptome tranzitorii la nivelul frunzelor (incetinirea cresterii, usoara decolorare), care dispar insa rapid si nu influenteaza dezvoltarea ulterioara a plantelor si nivelul recoltei. Culturi precum porumbul si soia pot fi semanate pe terenurile unde s-a aplicat recent Equip. In principiu, orice cultura poate fi semanata in deplina siguranta dupa 3 luni de la aplicarea erbicidului.

Plante tratate: porumb

Spectru de combatere: Buruieni monocotiledonate (pir tarator, coada vulpii, iarba vantului, odos, iarba barboasa, raigras anual, mei, firuta, mohor, costrei din seminte si rizomi si samulastra de grau si orz) si Buruieni dicotiledonate (t eisor, stir, scanteiuta, traista ciobanului, ciumafaie, busuioc salbatic, sugel puturos, trepadatoare, ridiche salbatica, macris, mustar salbatic, zarna, rocoina, pungulita si s amulastra de rapita si lucerna)

Producator: Bayer, Germania

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Porumb Mono si dicotiledonate anuale Postemergent 1-1.5 l/ha
Costrei  din rizomi Postemergent 1.75-2.5 l/ha
Pir Postemergent 2.5 l/ha

 

Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 1 litru
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare SC - suspensie concentrata
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Erbicide florasulam, isoxadifen-etil (safener)
Concentratie Substanta Activa 22,5 g/litru, 22,5 g/litru
Impotriva ciumafaie, coada vulpii, costrei, iarba vantului, mohor, mustar salbatic, odos, pir tarator, ridiche salbatica, rocoina, scanteiuta, teisor, traista ciobanului, trepadatoare, zarna
Cultura porumb
Dozaj 1 - 2.5 l/ ha
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, monocotiledonate anuale
Tipuri Aplicare Nu

Note și păreri

5,00
10 Voturi
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
Vezi toate părerile

Ai o opinie despre acest produs?

Te încurajăm să-ți exprimi opiniile pentru a îmbunătăți experiența tuturor utilizatorilor.

Părerile utilizatorilor

10 Păreri
florin
07 februarie 2017
pot amesteca equip cu sdma si in ce doza?multumesc
Bolboaca
07 februarie 2017
Da rezultate bune.
neagu gheorghe
07 februarie 2017
multam
ionut
07 februarie 2017
se poate folosi equip la toate soiurile de porumb,an special la cele care nu sunt tratate ?
ionut
07 februarie 2017
se poate folosi la toate soiurile de porumb ,?
Botanistii.ro
07 februarie 2017
Pentru 1 ha aveti nevoie de 1.5 l equip pentru buruienile mono si dicotiledonate anuale, 2 l equip pentru costrei si 2.5 l equip pentru pir. Fiecare doza in parte se amesteca cu apa (300-400 l/ha) dupa care se aplica cand porumbul are 4-6 frunze, buruienile sunt in faza de 2-4 frunze, iar costreiul 15-20 cm inaltime. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie.
costache
07 februarie 2017
care aste doza de equip pentru a prepara o solutie pentru 1ha?
liviu aslam
07 februarie 2017
se poate amesteca Equip cu Buctril?
Botanistii.ro
07 februarie 2017
Din pacate erbicidul are nevoie de minim 10 - 12 ore pentru a putea fi absorbit in planta. De obicei este bine sa se faca erbicidarea astfel incat in urmatoarele 3 - 4 zile sa nu fie nici o precipitatie. Puteti sa asteptati cateva zile si daca vedeti ca nu a avut erbicidul nici un efect asupra buruienilor puteti sa erbicidati din nou. Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie.
velea catalin andrei:
07 februarie 2017
buna seara,am erbicidat astazi la orele 15:00 cu eqiup si buctril.A inceput sa ploua torential in jurul orelor 19:20.Exista riscul sa fi spalat erbicidul? Multumesc!
×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?