Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Pyramin FL, 10 litri

Pyramin FL, 10 litri

784,80 Lei Prețul include TVA

Pyramin FL, 10 litri

Pyramin FL, 10 litri

Stoc epuizat

 VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 02.10.2015. A FOST INLOCUIT DE PYRAMIN TURBO.


Pyramin FL este un erbicid pe baza de cloridazon 430 gr/litru ce raspunde unui spectru larg de boli (cercosporioza, fainare) si buruieni monocotile si dicotile specifice sfeclei de zahar.

784,80 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Erbicid Pyramin FL

Substanta activa: Pyrazon (cloridazon) 430 gr/litru

Modalitate de ambalare:  10 Litri

Caracteristici: Erbicid pe baza de cloridazon 430 gr/litru, din grupa pyridazinone. Cloridazonul patrunde in plante in principal prin radacini, dar poate fi absorbit si prin frunze. Aplicarea se poate face de aceea in preemergenta sau in postemergenta, cand inhiba fotosinteza buruienilor. Deoarece actiunea principala se realizeaza prin intermediul solului, eficienta este asigurata de prezenta umiditatii in sol. Aplicat ca erbicid de sol distruge buruienile in curs de germinare sau cel tarziu imediat dupa rasarire.

Mod de actiune: Pyramin FL cuprinde in spectrul sau de actiune toate speciile de buruieni dicotiledonate intalnite in culturile de sfecla, cum ar fi Sinapsis arvensis (mustar salbatic), Chenopodium album (spanac salbatic), Galeopsis tetrahit (lungurica), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Matricaria chamomilla (musetel), Stellaria media (rocoina), Anthemis arvensis (romanita de camp), Lamium spp. (sugel) si altele.
 Dozele maxime se utilizeaza pe solurile mijlocii si grele, bogate in humus, dozele mici se aplica pe soluri usoare, sarace in materie organica sau in cazul utilizarii in amestec cu alte erbicide. In postemergenta, aplicarea cat mai timpurie, cand buruienile sunt foarte mici, permite reducerea dozelor.
 Aplicarea inaintea semanatului, incorporat la 3 cm (cu combinatorul) se recomanda in primaverile secetoase, pe solurile mai uscate, bine pana la satisfacator pregatite, imburuienate si cu graminee. Administrarea in preemergenta se recomanda in anii cu precipitatii normale, pe solurile cu suficienta umiditate, neinfestate cu monocotile, cu un pat germinativ foarte bine pregatit.
 Pyramin FL se aplica cu succes in postemergenta timpurie. Efectul cel mai bun este daca erbicidarea se face imediat dupa rasarirea culturii si a buruienilor (faza de cotiledoane). Intarzierea erbicidarii, cand buruienile si-au format mai mult de 2-3 frunze adevarate reduce eficacitatea.
 Efectul erbicidarii cu Pyramin FL se mentine de la cateva saptamani pana la cateva luni in functie de sol si conditiile climatice. Inaintea semanatului se recomanda amestecul cu Frontier Forte. In postemergenta, pe locurile infestate cu Gallium (turita), Polygonum aviculare (troscot), Pyramin poate fi combinat cu erbicidul Betanal. Pe solurile infestate cu buruieni monocotiledonate perene (mai ales costreiul din rizomi) se combina cu erbicidul aramo 50. In sistemul clasic, de aplicare a unui singur tratament, se recomanda dozele de mai sus. In cazul utilizarii semintei monogeme, se recomanda reducerea dozelor de erbicid si repetarea tratamentelor (2 pana la maxim 3). Dozele recomandate pentru un tratament sunt in acest caz de 2-3 l/ha.

Plante tratate: Sfecla de zahar

Buruieni combatute: buruieni dicotiledonate anuale

Producator: Basf

Cultura Buruieni combatute Doza
Sfecla de zahar Dicotiledonate anuale 6-9 l/ha ppi, preemergent (pe soluri cu humus intre 0.8-1.5%)


Informații Tehnice

Producator Basf
Modalitate de ambalare 10 litri
Utilizatori N/A
Formulare/Stare SC - suspensie concentrata
Valabilitate (ani) N/A
Substanta Activa Erbicide pyrazon (cloridazon)
Concentratie Substanta Activa 430 g/litru
Impotriva lungurica, mustar salbatic, rocoina, romanita de camp, sugel, troscot, turita
Cultura sfecla de zahar
Dozaj N/A
Momentul aplicarii preemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?