Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71982 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Protect, batoane extrudate, 8 kg

Protect, batoane extrudate, 8 kg

261,80 Lei Prețul include TVA

Protect, batoane extrudate, 8 kg

  • Protect, batoane extrudate, 8 kg

Protect, batoane extrudate, 8 kg

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

Protect este o momeala raticida impregnata cu parafina extrudata.
261,80 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Protect este un baton cerat fabricat cu o tehnologie speciala si se poate amplasa si in statiile de intoxicare. Momeala raticida impregnata cu parafina se poate amplasa si in locuri umede, iar noua forma marita a suprafetei de rontaire ofera mai multa momeala rozatoarelor, astfel nu mai sunt necesare inlocuiri dese ale momelii din statiile de intoxicare. 

Tipul produsului: bloc cerat extrudat, solid

Domeniul de utilizare: controlul rozatoarelor, grupa principala BIOCIDE 

Modul de aplicare: Produsul este potrivit pentru exterminarea soarecilor. Blocurile cerate de rodenticide au fost fabricate prin intrebuintarea unei tehnologii speciale pentru a putea fi utilizate in dispozitive speciale (staii de intoxicare). Din cauza formei noi de confectionare rozatoarele vor avea o mai mare suprafata de muscare din momeala toxica, putand astfel consuma o cantitate mai mare din momeala toxica. Prin fixarea blocului se poate preveni dislocarea momelii de catre rozatoare. Consumul momelii de catre rozatoare se poate aprecia usor prin detectarea urmelor de muscatura. Datorita continutului de parafina al blocului, momeala se poate folosi excelent chiar si in locuri umede sau cu o umiditate crescuta a aerului.

Instructiuni de utilizare: Aceasta substanta rodenticida speciala are efect anticoagulant, care distruge rozatoarele, de obicei dupa o singura ingerare. Rozatoarele incep sa dispara la 5-6 zile dupa consumul momelii. Disparitia tuturor rozatoarelor va surveni la 1-2 saptamani in functie de dimensiunea ariei infestate si de gradul de inmultire a rozatoarelor. Pentru a putea asigura disparitia tuturor rozatoarelor se va aseza momeala toxica in asa masura incat, chiar si in caz de infestare majora, sa ajunga cantitate suficienta de rodenticid pentru fiecare animal.

In caz de infestare cu soareci: Blocurile cerate de rodenticid se vor plasa in interiorul cutiilor (statii de intoxicare), vor fi puse doua blocuri de cate 25g in fiecare cutie. Cutiile se vor plasa cu o densitate de o cutie pe o suprafata de 5m. Momelile se vor verifica la 5-7 zile, iar cantitatea consumata va fi inlocuita. Verificarile si inlocuirile vor continua pana se observa eliminarea completa a rozatoarelor. Momelile deteriorate vor fi imediat indepartate si se va plasa momeala proaspata. 

In cazul ingerari unor cantitati mari pot aparea probleme de coagulare in urmatoarele 3-4 zile. Datorita capacitati de coagulare, timpul de protrombina creste, poate aparea sange in materia fecala si urina, iar in cazul unor leziuni sangerarea poate fi mai abundenta decat in mod normal .

In cazul contactului cu pielea: Indepartati imediat substanta de pe piele cu apa calda si sapun.

In cazul contactului cu ochii: Clatiti ochii imediat cu apa din abundenta. 

Antidot: Vitamina K.

Substanta activa: 0.005% bromadiolon.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei.

Informații Tehnice

Producator Babolna Bio
Modalitate de ambalare 8 kg
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare bloc cerat
Valabilitate (ani) 3
Substanta Activa Raticide bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0.1 g/kg
Culoare rosu
Combate activitatea Nu

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?