Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Ardent 50 SC, 1 litru

Ardent 50 SC, 1 litru

485,05 Lei Prețul include TVA

Ardent 50 SC, 1 litru

  • Ardent 50 SC, 1 litru

Ardent 50 SC, 1 litru

Ardent 50 SC, 1 litru

Stoc epuizat

Fungicidul Ardent 50 SC cu substanta activa Kresoxim – metil in concentratie de 500 gr/litru este un fungicid de contact, recomandat in tratarea fainarii, rapanului, patarii brune, ruginii, patarii reticular si arsurii frunzelor la culturile de mar, vita de vie, castraveti, grau si orz.


 Retras de la data de 25.07.2013 in cadrul etapei I a procesului de reomologare, conform prevederilor Directivei Consiliului 91/414/CEE.

485,05 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Fungicid Ardent 50 SC

Substanta activa: Kresoxim – metil 500 g/litru

Modalitate de ambalare:  1 Litru

Caracteristici: Fungicidul Ardent 50 SC cu substanta activa Kresoxim – metil in concentratie de 500 gr/litru este un fungicid de contact, recomandat in tratarea fainarii, rapanului, patarii brune, ruginii, patarii reticular si arsurii frunzelor la culturile de mar, vita de vie, castraveti, grau si orz.

Mod de actiune: ARDENT 50 SC este un fungicid din grupa strobilurinelor, care se caracterizeaza prin spectrul foarte larg de actiune si activitatea fungicida de lunga durata. Substanta activa kresoxim-metil (sintetizata pe baza unei toxine naturale) are actiune cvasi-sistemica si translaminara in planta si patrunde foarte repede in mezofilul frunzelor, riscul spalarii de catre ploi fiind foarte redus. La nivelul organismelor fitopatogene sensibile, substanta activa blocheaza respiratia si impiedica germinarea sporilor si sporularea. Astfel, produsul ARDENT 50 SC previne din interiorul plantei instalarea unor noi infectii si reduce efectul distructiv al celor deja existente prin stoparea extinderii si diseminarii patogenilor. De asemenea, prin distributia sa translaminara si in urma proceselor normale de evapotranspiratie, produsul se redistribuie in zona organelor tratate si dupa tratament, ajutand la protejarea tesuturilor invecinate, inclusiv a noilor cresteri. Ca urmare a modului lor unic de actiune, este necesar ca strobilurinele sa se foloseasca intr-un program de tratamente alternativ cu alte produse cu moduri diferite de actiune (triazoli, imidazoli, etc.) in vederea prevenirii rezistentei patogenilor (de exemplu BUMPER 250 EC sau ORIUS 25 EW ). Se recomanda ca la fiecare tratament cu aceste produse sa se adauge si produse de contact ( MERPAN 80 WDG , FOLPAN 80 WDG sau ODEON 820 WDG ). Nu se vor depasi 4 tratamente cu ARDENT 50 SC pe sezon.

Mod de utilizare: Tratamentele se aplica in primele faza de vegetatie, imediat ce conditiile climatice sunt favorabile producerii infectiilor primare. Nu se aplica decat doua tratamente succesive cju Ardent 50 SC, dupa care se intervine cu alt produs cu un mod de actiune diferit. 

Plante tratate: Mar, Vita de Vie,, Castraveti, Grau si Orz

Boli si Ciuperci combatute: Fainare, Rapan, Patarea bruna, Rugini, Patarea reticulara, Arsura frunzelor

Cultuta Agentul patogen Doza
Mar Fainare (Pedosphaera leucotricha), Rapan (Venturia inaequalis) 0.2 l/ha/ tratament
Vita de vie Fainare (Uncinula necator) 0.2 l/ha (in primele faze de vegetatie activa)
Castraveti Fainare (Sphaerotheca fuliginea) 0.13 l/ha


Informații Tehnice

Producator Adama
Modalitate de ambalare 1 litru
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare SC - suspensie concentrata
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Fungicide Nu
Concentratie Substanta Activa 500 g/litru
Cultura castraveti, mar, vita de vie
Pentru combaterea fainarii, rapanului
Dozaj Nu
Culturi bio nepotrivite
Tipuri Aplicare Nu

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?