Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,72862 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

ULV - Termonebulizator dezinsectie, dezinfectie

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Filtre
Adaugă
Sortare

Matrice  Listă 

12 Rezultate

Set Descending Direction
 1. 50.244,18 Lei Prețul include TVA

  Fogger-ul Igeba TF 160 HD este special creat pentru ceata calda, are o greutatea de 70kg, capacitatea rezervorului de insecticid 60 litrii, debitul pulverizat 80-150 litri/ora. Poate fi folosit cu telecomanda!
  Manufacturer: IgebaUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 60 litri
 2. 17.131,72 Lei Prețul include TVA

  Igeba TF 65/20 E este un generator de ceata de inalta performanta. Chiar daca este fix in spatii inchise sau montat pe un vehicol pentru aplicari in aer liber, Igeba TF 65 va fi la nivelul asteptarilor tale.

  Manufacturer: IgebaUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 20 litri
 3. 27.003,48 Lei Prețul include TVA

  Fogger-ul Igeba TF 95 HD este creat special pentru ceata calda, are capacitatea rezervorului de insecticid 60 litri, debitul de pulverizare intre 40 si 100 litri/ora si consuma 4 litri combustibil/ora.
  Manufacturer: IgebaUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 60 litri
 4. 83.063,37 Lei Prețul include TVA

  Ultima generatie de fogger de la IGEBA este indiscutabil pe primul loc in sirul generatoarelor de ceata termica fiind cel mai puternic aplicator de ceata termica de pe piata, operand cu un singur rezonator.
  Manufacturer: IgebaUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 150 litri
 5. 7.923,97 Lei Prețul include TVA

  Fogger-ul Igeba TF 34 este conceput special pentru ceata calda. Are greutatea de 6.6kg, capacitatea rezervorului de insecticid 5.7 litri, debitul pulverizat 25 litri/ora si consuma 1.1 litri combustibil/ora.
  Manufacturer: IgebaUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 5.7 litri
 6. 6.374,59 Lei Prețul include TVA

  Termonebulizatorul Igeba EVO 35 este un echipament mai usor decat similarul fogger TF 35, portabil si economic. Utilizat pentru crearea de volume mari de fum, dar cu particule foarte mici.
  Manufacturer: IgebaUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 6.5 litri
 7. 13.191,86 Lei Prețul include TVA

  Igeba TF-W 60 este un generator de ceata portabil de inalta performanta, conceput special pentru aplicarea solutiior pe baza de apa.
  Manufacturer: IgebaUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 5.7 litri
 8. 30.336,08 Lei Prețul include TVA

  Derby 5.5 este destinat tratamentelor de tip ULV (Ultra Low Volume), utilizat la interior si un alte spatii sensibile unde echipamentele generale nu pot fi utilizate pentru dezinfectie ori dezinsectie. Este echipat cu un motor cu combustie interna Honda, 5,5 CP, prin pornire cu recul.
  Manufacturer: Spray TeamUtilizatori: profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 24 litri
 9. 7.304,22 Lei Prețul include TVA

  Fogger-ul Igeba TF 35 este creat special pentru ceata calda, are capacitatea rezervorului de insecticid 5.7 litrii, debitul pulverizat intre 10 si 42 litri/ora si consuma 2 litrii combustibil/ora.
  Manufacturer: IgebaUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 5.7 litri
 10. 1.231,65 Lei Prețul include TVA

  Fogger SM Bure BY100 Mini este ideal pentru formarea cetii pentru pesticide si dezinfectanti intr-o multitudine de locuri, cum ar fi in case, terase, parcuri, silozuri, cotete de pui si sere.

  Manufacturer: SM BureUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 2.8 litri
 11. 19.988,19 Lei Prețul include TVA

  Foggy ST 75 este un generator de ceata calda independent, cu o marime redusa, insa extrem de puternic, care combina o mare convenienta de utilizare cu capacitatea ridicata de generare de ceata calda.
  Manufacturer: Spray TeamUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 9 litri
 12. 6.994,34 Lei Prețul include TVA

  Fogger-ul Igeba TF 34 SP este un echipament mai usor decat similarul lui TF 34, fiind dotat cu un rezervor de solutie din plastic, cu o capacitate de 6.5 litri, debit pulverizat 25 litri/ora si consum 1.1 litri combustibil/ora.

  Manufacturer: IgebaUtilizatori: amatori, profesionistiTip Aparatura: ULV - TermonebulizatorCapacitate: 6.5 litri

Matrice  Listă 

12 Rezultate

Set Descending Direction

Aparatura de aplicare este reprezentata de echipamente special concepute pentru realizarea actiunii de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul insectelor si rozatoarelor, fiind deja cunoscut ca a preveni este mai usor decat a combate. Aceste echipamente sunt reprezentate de aparatura de pulverizare reziduala si generatoare de ceata calda sau rece, ce permit utilizarea pentru diferite tipuri de tratament, atat la interior cat si la exterior.

Generatoarele de ceata rece, sau ULV (ultra low volume) sunt unitati generatoare de ceata pentru realizarea dezinfectiei si dezinsectiei atat in spatiile interioare cat si in cele exterioare. Dimensiunea particulelor eliberate este de ordinul micronilor.

Foggerele cunoscute si sub denumirea de termonebulizatoare sau generatoare de ceata calda, sunt dispozitive care degaja ceata ce contine insecticid sau dezinfectant. Ceata astfel formata este antrenata de un curent de aer cald si dispersata in aer ori spatiu. Acestea pot fi utilizate in vederea realizarii dezinfectiei si dezinisectiei, in spatiile exterioare si uneori la interior.

Pompele mecanice sau pulverizatoare de presiune joasa, vermorele, sunt ideale pentru interventii in spatii mici, unde nu este nevoie de pulverizatoare mai mari. Pot fi de mai multe feluri: de mana, de spate sau cu roti. Aceste echipamente produc particule mai mari decat cele mentionate mai sus, iar cantitatea de solutie este mare si acopera o suprafata mult mai mica.

Atomizoarele sau pulverizatoarele motorizate LV, pot fi carate in spate cu usurinta de oricine datorita unei structuri rigide si a unui sistem simplu de prindere tip “rucsac”. Acestea permit o pulverizare de la distante mari, distributia solutiilor realizandu-se uniform.