Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Pyrinex Quick, 100 ml

Pyrinex Quick, 100 ml

19,51 Lei Prețul include TVA

Pyrinex Quick, 100 ml

Pyrinex Quick, 100 ml

Disponibil În Stoc

Pyrinex Quick este un insecticid microincapsulat combinat. PYRINEX QUICK contine doua substante active cu moduri diferite de actiune:
- clorpirifos – insecticid organofosforic cu actiune reziduala indelungata, care actioneaza prin blocarea sintezei colinesterazei pe cale de contact, ingestie si respiratie;
- deltametrin – piretroid de sinteza cu spectru foarte larg de combatere si actiune rapida de contact si ingestie (prin blocarea sistemului nervos central si periferic al insectelor).

19,51 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Insecticid Pyrinex Quick

Substanta activa: Clorpirifos 250 gr/litru + Deltametrin 6 gr/litru

Modalitate de ambalare:  1 Litru

Caracteristici: Pyrinex Quick este un insecticid microincapsulat combinat. PYRINEX QUICK contine doua substante active cu moduri diferite de actiune:
- clorpirifos – insecticid organofosforic cu actiune reziduala indelungata, care actioneaza prin blocarea sintezei colinesterazei pe cale de contact, ingestie si respiratie;
- deltametrin – piretroid de sinteza cu spectru foarte larg de combatere si actiune rapida de contact si ingestie (prin blocarea sistemului nervos central si periferic al insectelor).
Ambele substante active sunt incorporate in microparticule uniforme ca marime, cu membrana sintetica uniforma cu proprietati speciale de difuzie, dispersate intr-un solvent anorganic pe baza de apa.

Mod de actiune si utilizare: Dupa aplicarea prin stropire a produsului, microparticulele ajung pe planta si dupa evaporarea apei care le-a servit drept mediu de transport, incep sa crape formand pori fini pe unde substanta activa din interior se difuzeaza treptat. Datorita remanentei sale destul de indelungate si modului treptat de difuzie a substantei active, PYRINEX QUICK asigura o pastrare a efectului insecticid pentru o combatere de mai lunga durata a daunatorilor si un efect knock-down mult mai evident.

Pomi fructiferi (mar, prun, alte specii pomicole inclusiv arbori de aliniament) - PYRINEX QUICK se aplica de indata ce s-a atins pragul economic de daunare in cursul lunilor de vara pentru combaterea paduchilor testosi si a paduchelui lanos. Se folosesc volume normale de solutie in functie de de specie si varsta plantatiilor, astfel incat sa se asigure o tratare uniforma a coroanelor pomilor, inclusiv in interiorul acestora si pe ramurile pe care se instaleaza de regula acesti daunatori (mai ales in partea superioara a pomilor). La toate speciile pomicole (inclusiv plantatii de aliniament), PYRINEX QUICK se poate folosi cu succes pentru combaterea omizilor defoliatoare.

Cereale paioase - PYRINEX QUICK asigura combaterea cu succes a plosnitelor ( Eurygaster spp.) si gandacului balos ( Lema melanopa ) prin tratamente la avertizare, aplicate cu aparatura terestra sau aeriana, in volume corespunzatoare de solutie la hectar.

Cartof - PYRINEX QUICK se poate aplica pentru combaterea larvelor si adultilor gandacului din Colorado, avand efect bun si contra afidelor. Produsul este o excelenta alegere in programele de combatere integrata, recomandadu-se ca primul tratament sa se faca la eclozarea oualor cu RIMON 10 EC , dupa care se poate trata cu PYRINEX QUICK .

Varza de camp - PYRINEX QUICK se foloseste pentru combaterea larvelor de buha verzei si fluturele alb al verzei. Tratamentul se face cu volum normal de solutie la aparitia primelor larve, inainte de inchiderea capatanilor de varza.

Plante tratate: Grau, Orz, Ovaz, Rapita, Pomi fructiferi, Prun, Mar, Cartof, Varza

Insecte combatute: Plosnita graului, Gandacul balos, Viespea rapitei, Gargarita tulpinilor, Cotarul brun, Omida paroasa, Omida defoliatoare, Viermele prunelor, Paduchele de San Jose, Viermele merelor, Paduchele lanos, Gandacul de Colorado, Buha Verzei

Cultura Agentul daunator Doza
Mar Paduchele lanos, Paduchele din San Jose, Viermele merelor 1.5 l/ha (0.1%)
Prun Viespea samburilor de prun, Viermele prunelor 1 l/ha in 1000 l apa
Cereale paioase Plosnita cerealelor, Gandacul balos 1 l/ha
Cartof Gandacul din Colorado 1 l/ha
Varza Buha verzei, Fluturele verzei 0.9 l/ha (0.15%)
Livezi Omizi defoliatoare 1.5 l/ha -mar, 1 l/ha-restul speciilor
Rapita Viespea rapitei 0.750 l/ha
Gargarita tulpinii 1 l/ha


Informații Tehnice

Producator Adama
Modalitate de ambalare 100 ml
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare CS - suspensie de microcapsule
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Insecticide clorpirifos, deltametrin
Concentratie Substanta Activa 250 g/litru, 6 g/litru
Efect asupra albinelor cu
Cultura cartof, grau, mar, orz, ovaz, prun, rapita, varza
Culturi bio nepotrivite
Modul de actiune contact, ingestie
Scapa de buha verzei, fluturele alb, gandacul Balos, gandacul de Colorado, omizi, paduchele de San Jose, paduchele lanos, plosnita cerealelor, viermii fructelor
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual, ULV - ceata rece
Miros puternic iritant

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?