Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Modown 4 F, 5 litri

Modown 4 F, 5 litri

713,95 Lei Prețul include TVA

Modown 4 F, 5 litri

Modown 4 F, 5 litri

Disponibil În Stoc

Modown 4 F este un erbicid pelicular cu aplicare flexibila pentru floarea soarelui. C ontine bifenox , substanta activa cu actiune erbicida de contact si reziduala, de lunga durata.

713,95 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Erbicid Modown 4 F

Substanta activa: Bifenox 480 gr/litru

Modalitate de ambalare:  5 Litri

Caracteristici: Erbicid pelicular cu aplicare flexibila pentru floarea soarelui. MODOWN 4 F contine bifenox , substanta activa cu actiune erbicida de contact si reziduala, de lunga durata. Activitatea reziduala a produsului depinde foarte mult de temperatura si insolatie, astfel ca in conditii de temperaturi ridicate si insolatie mai puternica remanenta produsului este mai buna (3-4 saptamani), iar efectul erbicid mai intens.MODOWN 4 F se aplica se aplica de regula in preemergenta, dupa semanatul culturii si pana la rasarirea buruienilor.

Mod de actiune:

Atunci cand se aplica preemergent, produsul formeaza o pelicula continua la suprafata solului, care atunci cand este strabatuta de buruienile in curs de rasarire este absorbit de hipocotil si determina moartea buruienilor sensibile. in acest caz, o mare importanta o are gradul de maruntire a solului, astfel incat sa nu existe bulgari mai de pamant nemaruntit care intrerup pelicula erbicidala si in jurul carora reusesc sa rasara buruieni neafectate de tratament. Este foarte important ca dupa aplicarea preemergenta, timp de cel putin 3-4 saptamani sa nu se intre cu nici un utilaj pe solele tratate cu MODOWN 4 F , pentru a evita intreruperea peliculei erbicidale de catre rotile sau organele active ale utilajelor. De asemenea, ploile sau irigarea in cursul celor 2 saptamani dupa tratament sporesc eficacitatea tratamentului cu MODOWN 4 F .

La aplicarea postemergenta, produsul MODOWN 4 F are actiune de contact mai ales asupra buruienilor dicotiledonate. De asemenea, ca urmare a lipsei oricarei activitati sistemice, produsul nu migreaza in organele subterane de inmultire (rizomi, stoloni) si buruienile perene se refac in general dupa tratament. Buruienile monocotiledonate sunt sensibile la aplicarea postemergenta doar cand sunt in faze foarte tinere (ace), dupa care sunt foarte greu de combatut cu MODOWN 4 F , fiind necesar de regula un tratament cu un antigramineic specific ( AGIL 100 EC sau LEOPARD 5 EC ).

Plante tratate: Floarea Soarelui

Buruieni combatute:

- buruieni dicotiledonate: Amaranthus retroflexus (stir), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Hibiscus trionum (zamosita), Portulaca oleracea (iarba grasa), Lamium amplexicaule (sugel), Matricaria spp. (musetel), Abutilon theophrasti (teisor), Chenopodium album (spanac salbatic), Sinapis arvensis (mustar salbatic), Solanum nigrum (zarna), Veronica spp. (ventrilica), Sonchus oleraceus (susai moale), Stellaria media (rocoina), Xanthium strumarium (cornuti, primul val de crestere).

- buruienile monocotiledonate: Avena fatua (odos), Alopecurus myosuroides (coada vulpii), Bromus spp. (obsiga secarei), Digitaria sanguinalis (meisor), Echinochloa crus-galli (iarba barboasa), Lolium multiflorum (raigras), Poa annua (hirusor), Setaria spp. (mohor).

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Floarea soarelui Dicotiledonate anuale Postemergent timpuriu 1-1.5 l/ha
Dicotiledonate anuale si unele monocotiledonate Preemergent 1.5-2 l/ha


Informații Tehnice

Producator Adama
Modalitate de ambalare 1 litru
Utilizatori Nu
Formulare/Stare SC - suspensie concentrata
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Erbicide bifenox
Concentratie Substanta Activa 480 g/litru
Impotriva coada vulpii, cornuti, hirusor, iarba barboasa, iarba grasa, meisor, mohor, musetel, mustar salbatic, odos, rocoina, sugel, teisor, ventrilica, zamosita, zarna
Cultura floarea soarelui
Dozaj Nu
Momentul aplicarii postemergente, preemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, dicotiledonate perene, monocotiledonate anuale
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?