Insecticid Vydate 10 G, 10 kg

Disponibilitate: Stoc terminat

111,18 RON
Pretul contine TVA

Vydate® 10 G este un insecticid, nematicid si acaricid cu actiune sistemica si de contact. Este formulat ca emulsie concentrata, sau granule dispersabile in apa.


Produsul se afla in gupa de toxicitate ridicata (grupa 1) si nu il comercializam.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid Vydate 10 G

Substanta activa: Oxamil 10%

Caracteristici: Insecticid, nematocid cu spectru larg de combatere la cartof, sfecla si legume.

Mod de actiune: Vydate 10 G are actiune foliara de contact si sistemica, este un insecticid si nematocid de contact si sistemic din grupa carbamatilor. Substanta activa este inhibitor de colinestereaza perturband functionarea sistemului nervos. Inhibarea enzimei acetilcolinesteraza determina blocarea semnalelor nervoase rezultand paralizia si moatea daunatorului. Este absorbit de frunze si radacini si este translocat in intreaga planta.
  Absorbtia substantei active se face prin radacina sau frunze si este translocat mai apoi in toate organele vegetale. Protejeaza intreaga planta timp indelungat (atat organele supraterane cat si cele subterane).

Mod de utilizare: Are actiune sistemica si de contact. In sol Vydate 10 G previne patrunderea nematozilor in radacini, in primele stadii de crestere cand plantele au sensibilitate maxima. Incorporarea prodului in sol se face la 10-15 cm adancime. Se aplica la nivelul radacinilor, maxim 1 tratament pe an. In sera daca esre necesar, tratamentul se poate repeta dupa 14 zile. Dupa aplicare se poate reintra in cultura dupa 2 zile.

Plante tratate: Legume, Sfecla, Cartof

Insecte si acarieni combatuti: Gargarita, Nematozi, Musculita alba

Cultura Agentul daunator Doza
Sfecla Gargarita sfeclei 15 kg/ha
Cartof Gandacul din Colorado, Afide 17-20 kg/ha
Nematozi cu chisti 30 kg/ha
Legume Musculita alba 30-60 kg/ha
Nematod galicol al radacinilor 50-60 kg/ha
Nematodul tulpinii si bulbilor 150 kg/ha

Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta activa Insecticide Agro Oxamil
Concentratie Substanta Activa 10%
Cultura cartof, castraveti, ceapa, sfecla de zahar, tomate, usturoi
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Dupont 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.