Capcana Vastrap, adeziv sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

11,41 RON
Pretul contine TVA
Material: plastic preformat cu lipici.
Dimensiuni: 250 mm x 120 mm x 12 mm.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Vastrap

Material: plastic preformat cu lipici.

Dimensiuni: 250 mm x 120 mm x 12 mm.

Este capcana de unică folosinttă din plastic pentru capturarea rozătoarelor în toate spatiile civile, domestice si industriale. Adezivul capcanei se conservă chiar si la temperaturi joase, garantând capturarea rozătoarelor si în astfel de conditii ( de exemplu în celule frigorifice) .
Capcana se poate aseza si în ambiente cu multă umiditate sau praf si se utilizeaza împreună cu tunelul de protectie.

MODALITATE DE UTILIZARE:
- Pozitionati placajul adeziv de-a lungul traseelor rozătoarelor (de-a lungul peretilor).

SE UTILIZEAZĂ:

VASTRAP trebuie pozitionată în apropierea usilor si fisurilor, cablurilor si panourilor electrice, magazii, depozite, garaje, cantine, birouri si de-a lungul perimetrelor infestate. Se poate folosi chiar si în locurile expuse la umezeală si ploi sau chiar praf.

AMBALARE:
Pachete de 2 buc.

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) N/A
Producator Italia
Tip capcana Adeziva
Material Plastic
Combate activitatea Soarecilor, Sobolanilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.