ULV Generator PortoK

Disponibilitate: Stoc terminat

1.190,00 RON
Pretul contine TVA
Nebulizator ULV electric cu actionare manuala.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Generator de ceata rece - ULV electric
Alimentare: motor electric de 220 V-50 Hz sau 120 V-60 Hz.
Dimensiuni:
430 mm x 260 mm x 290 mm.
Capacitate rezervor:
5 l.
Greutate netă:
3,5 Kg.
Utilizare:
pentru tratamente de dezinfecţie şi deparazitare în sectoarele civil, industrial şi agricol.
Caracteristici: rezervor din polietilen anticoroziv, diametru de la 20 la 60 microni, eficace, uşor de utilizat.
Generatorul de ceata ULV este o mică unitate generatoare de ceata, pentru realizarea dezinfectiei în interior, în toate spatiile civile, industriale si domestice cum ar fi: cantine, crescătorii de animale, ferme de lapte, spatii industriale, sere, locuinte civile, localuri publice, magazine, mijloace de transport în comun, etc. .
Principiul ULV permite o pulverizare foarte fină a substantei utilizate, astfel fiind acoperită o suprafată mare cu o cantitate mică de insecticid sau dezinfectant.
Eficace si usor de întretinut, nu pătează suprafetele pe care este folosit si nu lasă reziduuri.
Generatorul de ceată este dotat cu: tub Vortex din materialul hostafon cu reglarea debitului de solutie, container din polietilenă anticorozivă pentru lichid, tuburi de alimentare si descărcare din silicon, întrerupător montat direct pe cutia motorului, cablu de 5 m , supapă de reglare a debitului care permite un control continuu si precis a cantitătii de ceata generată.

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor sub 5 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 5.0000
Producator Italia
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura ULV-uri 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.