ULV Generator Flex A Lite 2600

Pentru comanda puteti folosi formularul de contact sau ne puteti contacta telefonic la numarul 4.021.311.14.22

FLEX A LITE (modelul 2600) este un aplicator de mana pentru tratamente ULV.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

FLEX A LITE (modelul 2600) este un aplicator de mana pentru tratamente ULV. Setarea duzei la nivelurile cele mai mici este foarte eficient pentru operatiuni de interior in eliminarea tantarilor, musculitelor precum si a mustelor obisnuite, viespilor si a roiurilor de muste din poduri sau depozite.

Extenisa furtunului permite directionarea pulverizarii in crapaturi, gauri sau colturi unde se afla paianjeni, pleosnite sau alte insecte.

Atunci cand este setat pe o putere mai mare poate fi folosit in aer liber in jurul cladirilor pentru a combate paianjenii, viespi, urechelinite etc, asta facand din acest aparat o metoda ideala de a pulveriza insecticide sau alte chimicale, combaterea mirosurilor sau dezinfectie si multe alte aplicatii. Particulele de dimensiuni foarte mici de ordinul micronilor raman suspendate in aer pe o perioada lunga de timp cu o eficacitate sporita impotriva insectelor zburatoare. 

Operarea lui FLEX A LITE 2600 este simpla dar sunt unele proceduri care trebuie efectuate corect pentru a putea optine performante maxime.

-  Nu supraincarcati rezervorul. Acest model este conceput pentru a putea folosi 6 litrii de substanta odata, insa sunt putine operatiuni care necesita aceasta cantitate.
-  Indicat este ca rezervorul sa fie umplut doar cu strictul necesar pentru lucrarea din acea zi.
-  Inainte de a aprinde aparatul trebuie urmate exact instructiunile de pornire.
-  Este indicat sa fie folosit pe suprafete uscate si curate deoarece apa si mizeria pot afecta in timp aparatul. -  De asemenea este bine ca atunci cand este transportat sau folosit sa fie asezat mereu intr-o pozitie verticala. Daca este aplecat prea mult dintr-o parte in alta in timp ce functioneaza poate afecta motorul acestuia.
-  Setarile pentru marimea pulverizarii sunt dupa cum urmeaza: un sfert de rotire obtine picaturi invizibile pentru ochiul uman cu o marime de cel mult 50 μm. Aparatul poate obtine si picaturi mai mici cu dimensiuni in jurul la 32 μm ceea ce este ideal pentru combaterea activitatii de interior a mustelor, tantarilor si a altor insecte daunatoare. Pentru exterior se folosesc picaturi de 56 μm ceea ce face pulverizarea vizibila si pentru ochiul uman si este ideala pentru crearea de ceata rece si aplicarea de solutii sanitare pe suprafete contaminate in exterior si interior.
-  Ajustarea presiunii se poate face intre 0 si 530 de ml/ minut.
-  Este doatat cu un motor in 2 trepte
-  Duza este atasata unui furtun de 50 de cm dar se pot achizitiona si furtune de pana la 120 cm
-  Poate utiliza insecticide pe baza de apa precum si pe baza de ulei
-  Este confectionat din materiale rezistente la coroziune astfel rezistand la o gama larga de chimicale
-  Fiecare aparat este individual construit si testat pentru a atinge standardele de calitate B&G

 

 

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor 6 - 10 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 10.0000
Producator B&G
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura ULV-uri 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.