Repelent Tun anti pasari

Disponibilitate: Stoc terminat

1.309,00 RON
Pretul contine TVA
Dispozitiv impotriva pasarilor

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Acest dispozitiv se poate utiliza pentru a proteja următoarele culturi:

–mere, cireşe, vişine, caise, alune;

–grâu, floarea soarelui, mazăre, porumb, pepeni;

–roşii, cartofi;

–viţa de vie

–pescarii, păstrăvarii

Deasemeni poate proteja aeroporturile de prezenţa nedorită a păsărilor sau a altor animale.Funcţionează pe baza unei butelii de gaz, nu necesită baterii electrice. Perioda dintre două detunături poate fi reglată între 2-20 min. Componentele din plastic sunt rezistente la razele ultraviolet solare. Funcţionează fără probleme în diferite de condiţiile meteo. Nivelul sonic este de 110-120 db. Este uşor de setat şi simplu de manevrat.

UTILIZARE: –Amplasaţi dispozitivul pe o suprafaţă netedă

–Dacă este vânt, atunci dispozitul trebuie îndreptat sa tragă în direcţia vântului.

–Conectaţi dispozitivul la butelia de gaz.

–Deschideţi valva de siguranţă

–Puneţi valva de reglaj fin pe o poziţie între 0 şi 2, astfel maşina va începe să funcţioneze. Puteţi lăsa dispozitivul în grădină. Va trage în mod repetat până când veţi opri sau până se va goli butelia.

–Pe poziţia 0, maşina se opreşte. Aproape de 0 maşina va trage la fiecare 15-20 minute. La 2 va trage la fiecare 1-2 minute. Perioada de 2 minute este recomandată pentru majoritatea păsărilor.

–Dacă presiunea din butelie este joasă, este recomandată o perioadă de 10 minute între două trageri. Pentru o butelie plină se recomandă o tragere la fiecare 2 minute.

–Dacă doriţi să opriţi maşina puneţi valva pe poziţia 0, închideţi valva de siguranţă şi deconectaţi dispozitivul de la butelie.

–Nu uitaţi să puneţi valva de siguranţă pe poziţia ÎNCHIS. În caz contrar, camera de gaz poate exploda.

ATENŢIE!!! Sunetul produs de maşină poate produce trauma auzului. De aceea se recomandă utilizarea căştilor de protective. Amplasat pe un trepied tunul este mult mai eficient decât cel direct pe pământ, primul avândposibilitatea de a se roti după fiecare detunătură. Sunetul exploziei se va dispersa în direcţii diferite.Deasemeni, având în vedere ca înălţimea poate fi reglată se poate folosi şi pentru culturi înalte, cumar fi porumbul. Înălţimea faţă de pământ poate fi reglată între 1-1,5 m. Metalul din care este produstrepiedul este rezistent la coroziune. Ataşat la o butelie de gaz de 3 L, poate produce 4.000 delovituri, iar la o butelie de 12 L, 12.000 lovituri.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 3.0000
Producator China
Modalitate de ambalare 1 unitate
Combate activitatea Pasarilor 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.