Filtreaza produsele dupa: [afiseaza]  

Tratamente seminte

22 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
Disponibilitate Preţ:

22 Produs(e)

Setează direcţie descendentă

Tratamentele semintelor sunt facute cu un insecto fungicid sistemic care combate bolile si daunatorii ce afecteaza samanta si plantulele. Au in componenta substante active cu actiune sistemica: insecticide si fungicide, cu spectru larg de actiune.

Acţionează eficient în combaterea dăunătorilor, precum şi în controlul bolilor cu transmitere prin sămânţă şi prin sol.

Alături de protecţia împotriva viermilor de sârmă, afidelor şi gândacului ghebos, asigură o protecţie eficientă şi împotriva unei noi grupe de dăunători, care nu puteau fi combătuţi până acum prin tratamentele clasice pentru seminţe şi nici măcar prin taratamente foliare: muştele cerealelor (Delia sp., Phorbia sp., Oscinella sp.), al căror atac din toamnă distruge mugurele de creştere al plantelor, ceea ce compromite dezvoltarea normală a acestora.

Tratamentele semintelor sunt eficiente si in controlul bolilor cu transmitere prin sămânţă şi prin sol: fuzarioza, mălura comună, tăciunele zburător la grâu, tăciunele şi sfâşierea frunzelor la orz. Tratamentele au o acţine dublă, atât de dezinfecţie a seminţelor, cât şi de blocare a dezvoltării ulterioare a patogenilor.